ایران نوشت:جوانی که عشق ساده لوحانه‌ای به یک دختر داشت برای ترغیب او به ازدواج تصمیم ابلهانه‌ای گرفت.

 دختر مورد علاقه‌اش در یک درمانگاه کار می‌کرد و جوان عاشق پیشه  برای ورود به این درمانگاه واقع در محله بی‌سیم تهران به فکر افتاد یک دست لباس نظامی با نشان درجه گروهبان یکمی بپوشد و به عنوان یک نظامی خودش را به دختر مورد نظرش نشان دهد.
این جوان کاپشن و شلوار نظامی به تن کرد و یک قبضه کلت کمری پلاستیکی هم که از مغازه اسباب‌بازی فروشی خریده بود به کمرش بست.

وی با این شکل و قیافه نظامی و غرور خاصی وارد درمانگاه شد تا خودی به دختر مورد علاقه‌اش نشان دهد اما پیش از ورود به درمانگاه نگهبان از او کارت شناسایی خواست و علت حضورش را پرسید . اما او نه کارت شناسایی داشت و نه می‌توانست از علت حضورش در این درمانگاه بگوید.

نگهبان درمانگاه که به این جوان ظنین شده بود با کلانتری 159 بی‌سیم تماس گرفت و چند دقیقه بعد مأموران پلیس سررسیدند و جوان عاشق پیشه که خود را مهرداد 20 ساله معرفی می‌کرد را به کلانتری بردند. وی در بازجویی گفت: دختر مورد علاقه‌اش از کارکنان درمانگاه است و او با پوشیدن لباس  نظامی و تهیه یک کلت کمری بچگانه به درمانگاه رفته بود تا دختر مورد نظرش را ببیند شاید بتواند نظرش را تغییر دهد و او را به ازدواج با خود راضی کند.
این جوان در پایان بازجویی گفت: اما حالا فکر می‌کنم باید قید این ازدواج را بزنم.

 

17302

منبع: ایران