به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بیش از 100 کتاب بونفوا به 30 زبان متفاوت ترجمه شده است. سبک بونفوا تا اندازهای سورئال بود اما او همواره سعی داشت که از ابهام دوری کند تا مخاطبانش را از زندگی هر روز جهان دور نکند.
او علاوه بر شعر در زمینه ترجمه هم فعالیت داشت و بسیاری از نمایشنامههای شکسپیر را به فرانسه ترجمه کرد. بونفوا که سال 1923 به دنیا آمده بود، منتقد هنری چیرهدستی هم بود که درباره کارهای هنرمندانی چون پابلو پیکاسو مینوشت.
این شاعر نخستین مجموعه از شعرهایش را در سال 1946 منتشر کرد، اما هفت سال پس از آن بود که با انتشار سومین کتابش به شهرت رسید.
او در شعرهایش آنگونه که خودش میگفت با وفادار ماندن به حقیقت زبان دنبال آن چیزی بود که در زندگی آنی است: «کار شاعر این است که پیش از آنکه ذهنمان بگوید درخت چیست، درخت را به ما نشان دهد.»
منبع: بیبیسی / 2 جولای
58241