به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی،در چهارمین جشنواره انگور ارومیه عذای سنتی خاگینه (قیقاناخ) بطول 34 متر طبخ و بین بازدیدکنندگان توزیع شد.
این غذا که یکی از مشتقات انگور به شمار می رود در روزهای پایانی جشنواره انگور و در میان حضور بازدیدکنندگان طبخ شد.
قیقاناخ تهیه شده از شیره انگور بخاطر قرار گیری در زمره غذاهای شیرین در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد ضمن اینکه وجود شیرینی و آرد در این غذا بر تبرک و خوش یمنی آن در اعتقادات مردم این دیار افزوده و موجب قرارگیری آن در جایگاه ممتازی از سنتها و رسوم آنان گشته است.
عکاس: علی برادران
46