مهر نوشت: شهردار تهران گفت: در طول سال های گذشته زحمات زیادی برای تهران کشیده شده و امیدواریم ما نیز در این چهار سال بر عهدی که با مردم بستیم بایستیم و خدمت کنیم.

محمدعلی نجفی در مراسم تجدید میثاق اعضای شورای شهر تهران و شهردار جدید با آرمان‌های حضرت امام (ره) گفت: خوشحالم که در ابتدای روز کاری شورای پنجم و روز اول شروع کارم این فرصت نصیبم شد که با آرمان های امام راحل تجدید پیمان کنم و امیدوارم در این چهار سال بتوانیم به خوبی به مردم خدمت کنیم.

وی گفت: در تهران در طول سال های گذشته تلاش ها و زحمات زیادی کشیده شده اما هنوز با ایده آل ها و شهری با ترازی جمهوری اسلامی فاصله دارد.

وی گفت: کار در تهران خدمت و عبادت محسوب می شود و شهر تهران نیاز به آرامش و آسایش در جسم و روح دارد،

شهردار تهران گفت: امیدواریم در کنار مدیران، اعضای شورا و ۶۳ هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان شهرداری بتوانیم خدمت کرده و روسفید این مردم باشیم.

وی در ادامه از انتخاب یادگار آیت الله هاشمی به عنوان رئیس شورا ابراز خوشحالی کرد.

47238

منبع: مهر