یکی از روزنامه های صهیونیستی از مصالحه نخست وزیر و وزیر خارجه این رژیم بعد از اختلاف نظر شدید انها درباره ترکیه خبر داد

یکی از روزنامه های صهیونیستی از مصالحه نخست وزیر و وزیر خارجه این رژیم بعد از اختلاف نظر شدید انها درباره ترکیه خبر داد. روزنامه هاارتص چاپ سرزمین های اشغالی فلسطین روز شنبه در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و اویگدور لیبرمن وزیر خارجه بعد از اختلاف نظر شدید درباره ترکیه و بعد از ان که یکی از وزرای ارشد کابنیه اسرائیل مخفیانه با مقامات ترکیه دیدار و گفتگو کرد، با هم اشتی کرده اند. این روزنامه نوشت نتانیاهو و لیبرمن روز جمعه برای اولین بار بعد از تنش اخیر در روابط شان با هم دیدار و گفتگو کردند و متعهد شدند در اینده با هماهنگی کامل با هم همکاری کنند.

روز چهارشنبه هفته گذشته اعلام شده بود روابط نتانیاهو و لیبرمن بشدت بحرانی شده است.لیبرمن در این دیدار به نتانیاهو گفت ان چه که میان انها بوقوع پیوسته برمبنای اصولی بوده و ارتباطی به مسائل شخصی ندارد.

وی همچنین گفت اگر اسرائیل پرداخت غرامت را به خانواده قربانیان حمله به کاروان کمک به غزه بپذیرد این مساله به موقعیت اسرائیل در منطقه اسیب خواهد زد. براساس این گزارش؛ لیبرمن در دیدار با نتانیاهو از وی درخواست کرد چنین حوادثی در اینده بوقوع نپیوندند . وی بر لزوم تلاش نتانیاهو برای پایان دادن به انزوای دیپلماتیک اسرائیل درکشورهای خارجی تاکید کرد . روزنامه هاارتص نوشت نتانیاهو معتقد است دیدار وزیر تجارت اسرائیل با وزیر خارجه ترکیه یک تصمیم حساب شده بود زیرا اسرائیل از هر فرصتی برای گفتگو با ترکیه استفاده می کند. اما لیبرمن که از این دیدار مطلع نبود معتقد است این دیدار یک اشتباه دیپلماتیک بود و هیچ تاثیری در بهبود روابط با ترکیه ندارد.

وی همچنین گفته است موضع نتانیاهو درباره اقدام علیه کاروان کشتی های حامل کمک برای مردم غزه به نوعی مشروعیت بخشیدن به اقدام جامعه جهانی در بایکوت کردن وزیر خارجه اسرائیل است. براساس این گزارش؛ اویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل پیش از این در مصاحبه ای رادیویی با انتقاد از اقدام دولت نتانیاهو در طراحی دیدار وزیر تجارت اسرائیل با وزیر خارجه ترکیه، همچنین از اقدام دولت نتانیاهو در اعزام وزیر دفاع به کاخ سفید هم انتقاد کرده بود.

منبع: واحدمرکزی‌خبر