هدف طراحان و جریانهایی که «محمد حسینی» را مانند یک عروسک خیمهشببازی به جلو انداختند و هدایت میکنند٬ مشخصاً پروژهء «داعشی» کردن فضای ایران است.
هدفشان این است که همان تصاویر وحشتناکِ سر بریدن و آدمسوزی و جگر خوردن که توسط داعش از سوریه و عراق در شبکههای اجتماعی به طور گسترده پخش میشد٬ این بار از داخل ایران منتشر شود.
هدفشان شوکه کردن جامعه ایران و منفعل ساختن آن از طریق رعب و وحشت و حیرت است٬ تا در چنین فضایی طرحهای دیگرشان را پیاده کنند.
آنها به خوبی میدانند که اگر اولین ویدئوها - یا حتی یک فیلم - از آدمسوزی و قتل زنان و کودکان بیگناه از داخل ایران بیرون بیاید و به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و رسانههای جهان پخش شود٬ همهء معادلات موجود تغییر خواهد کرد و جریان «اعتراضات» وارد فاز جدیدی خواهد شد.
طراحان «ری استارت» به منظور همزبانی با نسلِ جوانِ «دیجیتال» و استفادهء ابزاری از این گروه سنی٬ دعوتهایشان به خشونت را به اسم «چالش» مطرح میکنند و به منظور انگیزه بخشیدن به این جنایتها و برانگیختن حس آرمانگرایی این جوانان٬ وعدهء «آسمانی» اسقرار «حکومت کوروش» را به آنها میدهد. این گروه تا کنون مسئولیت صدها آتشسوزی را بر عهده گرفته است.
—---—
در این هنگام٬ فعال سیاسی و «حقوق بشر» ایرانی مقیم اروپا در صفحهء فیس بوکش پوسترهای مارتین لوترکینگ را منتشر میکند و به نقل از او مینویسد: « گفتهايد که اقدامات ما-هر چند مسالمتآميز-اما به سمت #خشونت کشيده میشود. آيا اين بحث غيرمنطقی نيست؟ آيا مانند محکوم کردن يک فرد مالباخته به جرم اين که مالکيت پولش، موجب عمل دزدی شده، نيست؟ »
این فعالان سیاسی که در طول این سالها مدام در رسانههای فارسی زبان و شبکههای اجتماعی٬ نه فقط «اصلاحطلبان» که «روح» اصلاحطلبی را در جامعه نشانهء گرفته بودند و با واژهسازیهای مغرضانه همچون «استمرارطلبی» بر پیکر نحیف آن مشت میکوبیدند و ۲۴ ساعته سم یاس و پوچگرایی و انفعال را در رگهای ملت تزریق میکردند٬ امروز با مشاهدهء این خشونتها طبع آرمانگراییشان گُل کرده و پوستر مارتین لوترکینگ را بر روی تصویر سید محمد حسینی و البغدادی و ترامپ و نتانیاهو و بن سلمان میچسبانند.
اما خوب است بدانند که «اعتراضاتی» که به چنین جریانهای مخوف و طرحهای سبوعانه و جوسازیها و تبلیغات مغرضانه آلوده شد٬ دیگر کمترین مشروعیتی در پیشگاه جریانهای صلحطلب و آزادیخواه و عدالتجو و اخلاقمدار واقعی ندارد! هر چند هم که در آغاز در رنجها و نارضایتیها و مطالبات واقعی و مشروع جامعه ریشه داشته.