وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از رهبران فلسطینی خواست در زمینه ادامه مذاکرات تلاش کنند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از رهبران فلسطینی خواست در زمینه ادامه مذاکرات تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت شبکه‌ی فلسطین الیوم، ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم رهبران فلسطینی در زمینه توقف مذاکرات در صورت ادامه شهرک‌سازی‌ها اظهار داشت: تمام رهبران فلسطینی باید مسئولیت ادامه مذاکرات را پذیرفته و اجازه ندهند که مذاکرات مستقیم متوقف شود!

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عنوان داشت: تمامی گروه‌ها باید با عزم و اراده بیشتر بر تمامی موانع غلبه کنند و تا زمان دستیابی به نتایج به مذاکرات ادامه دهند.

وی گفت: من اعتقاد دارم که امکان دستیابی به چارچوبی که اجازه ادامه مذاکرات مستقیم میان دو طرف را در صورتی که مذاکراتی میان اسرائیل، آمریکا، فلسطین و رهبران عرب برگزار شود، ظرف چند روز آینده وجود دارد.

باراک خاطرنشان کرد: روند مسالمت آمیز امری حیاتی برای آینده منطقه است و توافقنامه صلح همزمان با برقراری امنیت به میلیون‌ها ساکن خاورمیانه امید می‌بخشد.

هم‌چنین خبرگزاری کویت گزارش داد، بان‌کی‌مون، دبیر کل سازمان ملل در تماس‌های تلفنی جداگانه با محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و جورج میچل، فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه از دو طرف خواست به مذاکرات مستقیم صلح ادامه دهند.

بان‌کی مون تاکید کرد: در حال حاضر نیاز به فضای مناسب برای موفقیت این مذاکرات وجود دارد.

بان‌کی مون در این تماس از تلاش‌های آمریکا برای حمایت از مذاکرات مستقیم استقبال کرد و تاکید کرد که از تلاش‌های روند صلح حمایت می‌کند.

بان کی مون بار دیگر ابراز امیدواری کرد که اسرائیل دوره توقف شهرک‌سازی‌ها را تمدید کند.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: مذاکرات تنها راه حل اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها برای حل مسائل وضعیت نهایی است.

 

منبع: ایسنا