نماینده منتقد دیروز سیاست‌های آموزش و پرورش حالا حدود یک سال است که خود بر مسند وزارت آموزش و پرورش تکیه زده است. یک سالی که کم از چندین وچند سال وزارت حرف و حدیث نداشته است.

حمیدرضا حاجی‌بابایی را به تعبیری پای ثابت استیضاح 3 وزیر پیشین آموزش و پرورش می‌دانند. این نماینده منتقد دیروز سیاست‌های آموزش و پرورش حالا حدود یک سال است که خود بر مسند وزارت آموزش و پرورش تکیه زده است. یک سالی که کم از چندین وچند سال وزارت حرف و حدیث نداشته است. مهمترین و پرسروصداترین این بحث‌ها در مورد برگزاری آزمون استخدامی است، آزمونی که با اعتراضات گسترده معلمان حق‌التدریسی که با مصوبه مجلس امیدوار به استخدام رسمی بودند، همراه بود. مجلس مصوب کرده بود که آموزش و پرورش طی 5 سال 60 هزار معلم حق‌التدریسی را به استخدام خود درآورد اما با برگزاری آزمون و استخدام معلمان جدید، اکثر معلمان حق‌التدریسی که چندین و چند سال سابقه کاری داشتند، از کار بیکار شدند.

به غیر از این تضعیف آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و بلاتکلیفی دانشجویان این آموزشکده‌ها در ادامه تحصیل و افزایش دو و نیم برابری بودجه آموزش و پرورش از دیگر محورهایی بود که باعث شده بود همکاران سابق حاجی‌بابایی را بر آن دارد تا پای نامه استیضاح او را امضا کنند. هفته گذشته وصول نامه استیضاح حاجی‌بابایی در مجلس اعلام شد اما اوایل هفته جاری به یک‌باره ورق برگشت. حمیدرضا حاجی‌بابایی توانست نماینده‌ها را قانع کند تا 19 نفر از امضاکنندگان استیضاح، امضای خود را پس بگیرند در نتیجه تنها 7 امضا باقی ماند و در نهایت استیضاح منتفی شد.

جالب اینجاست که حاجی‌بابایی در دوره نمایندگی خود همواره منتقد سرسخت سیاست‌های آموزش و پرورش بود. نماینده همدان بارها در جلسات کانون صنفی معلمان شرکت کرده بود و از خواسته آنان برای رفع تبعیض و افزایش حقوق و مزایا حمایت کرده بود. او 12 سال پیش در جلسه استیضاح مرتضی حاجی گفته بود: «شما کدام تشکل آموزش و پرورش و نمایندگان معلمان را دارید که از وضعیت احساس رضایت کند؟»

سؤالی که شاید پاسخش برای خود او هم چندان آسان نباشد.

منبع: خبرآنلاین