معصومه ابتکار روز شنبه در جلسه بررسی طرح ملی گفت و گوی خانواده در سنندج اظهار داشت: براساس این مطالعات در گذشته در طول شبانه روز یک هزار و ۵۰۰ کلمه گفت و گو بین اعضای خانواده رد و بدل می شد که این میزان اکنون به ۴۰۰ کلمه کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل این کاهش گفت و گو استفاده غیرمعمول از فضای مجازی است، افزود: شبکه های اجتماعی ظرفیت خوبی برای افزایش دانش و هدایت افراد هستند اما استفاده غیرمعمول از آن می تواند تهدید باشد و جای روابط میان اعضای خانواده را بگیرد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر افزایش مهارت های ارتباطی اعضای خانواده اضافه کرد: باید برنامه های مشخص و منسجم و جریان همسوی ملی برای بحث گفت و گو در حوزه خانواده داشته باشیم.
وی با بیان اینکه خانواده به انسجام اجتماعی جامعه کمک میکند، یادآور شد: رویکرد معاونت زنان و خانواده در دولت دوازدهم توجه به شرایط خانواده ایرانی و انجام برنامه های مشخص برای حفظ انسجام و جلوگیری از آسیب هایی است که می تواند خانواده را درگیر کند.
ابتکار اجرای طرح گفت وگوی ملی خانواده را از جمله سیاست های دولت دوازدهم در حوزه زنان و خانواده اعلام کرد و گفت: در این طرح مهارت های ارتباطی بین خانواده ها مورد توجه جدی قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: در قالب این طرح مسأله خشونت، ناسازگاری، افسردگی، بیماری های روانی و موضوع مهارت های ارتباطی داخل خانواده مورد توجه بوده و روی آن کار می شود.
۲۳۵۲۳۵