به گزارش خبرآنلاين، وي با بيان اينکه چه اتفاقي افتاده بود که يک باره آمانو چنين گزارشي داد؟، افزود: آنها خودشان هم مي دانند که اقدام نظامي هستهاي ايران دروغي بيش نيست و نوعي سياسي کاري است. آژانس بايد رفتارش را اصلاح کند و اعتماد ايران را براي ادامه همکاري جلب کند.
رئيس مجلس در پاسخ به يک خبرنگار خارجي که ميپرسيد پس از حمله ديروز به سفارت انگليس، طور مي خواهيد جبرا کنيد؟، قاطعانه گفت: انگليس است که بايد رفتارش را جبران کند. اتفاق خاصي نيفتاده در ايران. انگليس اگر رفتارش را اصلاح کند، وزارت خارجه ميتواند سطح روابط دو کشور را تغيير دهد.
روزنامه ايران در مورد معرفي نماينده فراکسيون اصولگرايان در جبهه متحد اصولگرايان ، سوال پرسيد و اينکه اغلب آنها در هر سه ضلع ديگر عضويت دارند. لاريجاني در پاسخ به وي گفت که اگرچه اضلاع و گروههاي اصولگرا نمايندگاني در 8+7 دارند اما نمايندگان مجلس، نمايندهاي نداشتند که به درخواست آيتالله مهدويکني از ما خواستند نمايندهاي معرفي کرديم و ما هم آقاي جلالي را معرفي کرديم.
ابعاد روابط ايران و سوريه سوال روزنامه جام جم بود که رئيس مجلس خواستار توجه رسانهها به اين موضوع شد و تاکيد کرد: مساله آمريکا در سوريه، دموکراسي خواهي نيست، بلکه نوعي وزن کشي است. رفتار آمريکا در سوريه صادقانه نيست. حرف حق مردم بحرين را هم نميشنوند. اين دموکراسي نيست که 35 هزار شيعه در بحرين يک کرسي نمايندگي و 5 هزار سني هم يک کرسي داشته باشند؟ آمريکا چطور رويش ميشود که از چنين دموکراسياي حمايت کند؟
لاريجاني با انتقاد از اينکه فرصت برگزاري انتخابات را در بحرين و يمن نميدهند، از ورود سلاح به اين کشورها و سوريه سخن گفت و افزود: اين هم از ان ادعاهاي عجيب و غريب است که آمريکا دارد. دولت ترکيه هم بايد به درستي اين مساله را مورد توجه قرار دهد و ابزار دست ديگر کشورها نشود.
راشاتودي عربي هم از رئيس مجلس پرسيد که اختلافات ايران و غرب رو به وخامت است و چقدر انسداد مذاکرات هستهاي را محتمل ميدانيد؟ لاريجاني پاسخ داد: براي شما سوال پيش نيامده که چه شده يکباره در مورد موضوع هستهاي ايران، حقوق بشر و اينکه يک ترياکي را جلو فرستادند تا سفير سعودي را ترور کند، چنين موجي عليه ايران ايجاد شده؟ آنها خودشان ميدانند که ادعا و سناريو سازيشان دروغ است. در مورد حقوق بشر هم که خود آمريکا پرونده مفتضحي دارد. در خيلي از کشورهاي همسايه، زنان حق رانندگي هم ندارند اما چون حاکمانشان با آمريکاييها دوستند، هيچ ادعايي عليه حقوق بشر در آنجا مطرح نميشود. اما در ايران که هر سال يک انتخابات داريم، ميگويند حقوق بشر نداريم!
لاريجاني با بيان اينکه مگر از عالم غيب چيزي بر آنها نازل شده که مدعي نظامي گري در فعاليت هستهاي ايران شدند؟، افزود: ناراحتي غرب اين است که را ايران از حرکتهاي دموکراتيک در منطقه دفاع کرد.
ادامه دارد...
/2929