کمیسیون اصل نود از فتنه 88، گزارشی را به صحن علنی امروز ارائه داد تا در آستانه 9 دی قرائت شود.

به گزارش خبرآنلاین، این گزارش از سوی حسین فدایی نماینده تهران خوانده شد. در این گزارش آمده بود که دشمن سعی در خدشه وارد کردن به حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری دهم داشت. گام اول پروژه آنها، تغییر رفتار حاکمیت بود، همچون نظیر دوم خرداد که بوش پسر آن را دوره​ای خوش خوانده است.
سرمایه گذاری روی جریان ساختار شکن غرب گرا، از دیگر روش​های دشمن بود. بلافاصله پس از دولت اصلاحات، آنها فرایند مراکز تصمیمی سازی علیه ایران، تصویب بودجه برای حمایت از اپوزیسیون، تقویت آشوب​های داخلی، فعال شدن سرویس​های داخلی در میان اپوزیسیون داخلی و .. را در پیش گرفتند که گام دیگری از آن فراهم آوری زمینه کودتای مخملی بود. این پروژه​ها منجر به فتنه داخلی شد که از سال 84، آغاز شده بود.
آنچه فردای پس از انتخابات 88 را رقم زد، فرصتی بود که از سال​ها قبل با برنامه ریزی مدون با همکاری عناصر داخلی فریب خورده فراهم آمد. عوامل داخلی و خارجی بسیاری در این مسیرموثر بودند. غرب پی برده بود که هر سناریوی ضد ایرانی باید از داخل ایران دنبال شود. یکی از عوامل زمینه ساز فتنه 88 اقداماتی نظیر برقراری ارتباطات پنهان، کمک مالی، فشار بر ایران برای ایجاد مانور جریان غرب گرا در داخل، بوده است.غرب برای کلید زدن پروژه خود به جریاناتی در داخل نیاز داشت. برای همین انتخابات را به عنوان یکی از مهمترین نقاط قوت نظام نشانه رفت.
اظهارات سران فتنه که برآمده از تئوری مبارزات در آمریکا و رژیم صهیونیستی بود را در همین راستا شاهدیم. مقطع انتخابات ریاست جمهوری دهم برای آنها بهترین فرصت برای انقلاب مخملی در ایران بود که در سال 76 و 84 رخ نداده بود.
مسافرت​های خارجی افرادی چون محمد خاتمی که برای متقاعد کردن طرف خارجی بود که میرحسین موسوی گزینه مناسب آنها برای انقلاب مخملی است، در همین راستا است. پیشبرد پروژه شبکه سازی از سوی جبهه مشارکت وسازمان مجاهدین نیز بر اساس دوره های براندازی غرب، بود که صدها نفر از اعضای آنها این دوره ها را در خارج از کشور گذرانده​ بودند.
بر اساس اسناد اطلاعاتی، مهدی هاشمی نقشی عمده در ارسال این پیام​ها به بیرون داشته است. به همین دلیل پروژه مذاکرات هسته​ای با ایران را تعقیب کرد و انرژی​اش را بر پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات 88 متمرکز کرد. مدیریت فتنه 88 بر عهده طرف غرب بود که شواهد قطعی برای این موضوع در اظهارات سردمدارن غرب و رسانه​های آنها موجود است.
تحلیل گران از عدم یک استراتژی کلان نگر درباره ایران نگرانند و استراتژی مدونی را جستجو می کنند. به همین دلیل یکباره تعداد پژوهش​ها علیه ایران اوج می​گیرد و بسیاری مراکز تولید فتنه ایجاد می​شود. از جمله بنیاد سورس، خانه آزادی (با عناصر بنیانگذار صهیونیستی و چهره​هایی چون سازگارا،نیک آهنگ کوثر، فرج سرکوهی و... )،  صندوق اعانه ملی برای دموکراسی (با کسانی چون منوچهره محمدی، مهرانگیز کار و ....) و دیگر مراکز شناخته شده در غرب.

قرائت این گزارش در مجلس ادامه دارد.

/2929

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها