تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از انتخاب، تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند. شرکت سالمین در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و در زمینه تولید کیک، بیسکویت و پفک فعالیت دارد. این تصویر متعلق به سال ۱۳۵۲ و مربوط به کارخانه بیسکوییت‌سازی است.

۲۵۹

منبع: انتخاب