تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و بعد گرجی در سال ۱۳۴۰ با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و بعد گرجی در سال ۱۳۴۰،  با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند. این تصویر متعلق به سال ۱۳۵۲ و مربوط به کارخانه بیسکوییت‌سازی گرجی است است.

منبع عکس: انتخاب

۲۵۹

منبع: انتخاب