تیزبینی آن زمان آقای خامنه‌ای و آقای هاشمی در پاک‌سازی وزارت خارجه و وزارت اطلاعات از ردپای لیبی و قذافی، انصافا چیزی کمتر از یک معجزه نبود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در گفت‌وگویی که به بهانه پخش مستند «معمای امام موسی صدر» از شبکه بی.بی.سی با مهدی فیروزان انجام شد، او درباره ردپای عوامل قذافی در وزارت خارجه و تصفیه آنان در اوایل انقلاب با هوشمندی آیت‌الله خامنه‌ای و هاشمی رفسنجانی گفت:

واقعا تیزبینی آن زمان آقای خامنه‌ای و آقای هاشمی در پاک‌سازی وزارت خارجه و وزارت اطلاعات از ردپای لیبی و قذافی، انصافا چیزی کمتر از یک معجزه نبود.

مشخصا چه کسانی را تصفیه کردند؟

خیلی‌ها؛ برخی ترور شدند، آیت ترور شد، ابوشریف از سپاه کنار گذاشته شد، و خود جلال‌الدین فارسی نیز از رقابت ریاست‌جمهوری کنار رفت. در سطوحی چون سفیر، کاردار و دیگر مسئولیت‌ها نیز افرادی کنار گذاشته شدند. چون هنوز در قید حیات‌اند، نمی‌خواهم نام‌شان را ببرم.

۲۵۹

منبع: خبرآنلاین