یونجه علاوه بر اینکه دارای پروتئین‌، آهن و فسفر است، همچنین وجود ویتامین E، ویتامین C و ویتامین A در یونجه، جایگاه خوبی در طب ایرانی به دست آورده است.

به گزارش خبرآنلاین از مهر، یونجه، گیاهی از خانواده حبوبات است که خواص دارویی بسیاری دارد. در گذشته، یونجه تنها در آسیای جنوبی و مرکزی رشد می‌کرد، اما اکنون در سراسر جهان کشت می‌شود. برای تهیه عرق یونجه، گیاه یونجه را می‌جوشانند و بخار ایجاد شده را خنک می‌کنند تا عرق به دست آید. این عرق در طب سنتی دارای طبع گرم و تر است و به دلیل فواید متعدد، به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عرق یونجه دارای خواص بی‌شماری است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کاهش کلسترول خون، کاهش قند خون و ضد دیابت بودن، تسکین علائم یائسگی، خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی، کمک به پاکسازی کبد و افزایش وزن و چاقی اشاره کرد. این خواص به دلیل محتوای بالای ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین‌های موجود در یونجه به وجود می‌آید.

۲۳۳۲۳۳