محبوبه عمیدی: حضور ما انسانها در انتهای زنجیره غذایی باعث میشود از یاد ببریم ما هم میتوانیم نقش قربانی را در این زنجیره بازی کنیم؛ چراکه خونآشامهای بسیاری در دنیای واقعی وجود دارند که میتوانند انسانها را هدف قرار دهند. البته دیدن آنها از نمای نزدیک و واضح بدون کمک تکنیکهای میکروتصویربرداری امروزی چندان امکانپذیر نیست.
به گزارش دیلی میل، این خونآشامها علاوه بر مکیدن خون قربانیان خود میتوانند به شیوههای دیگری هم به قربانیان خود آسیب برسانند. به عنوان مثال پشه ببری آسیایی را در نظر بگیرید که حامل ویروس نیل غربی و تب استخوانشکن است و میتواند قربانیان خود را از پا درآورد.
یکی دیگر از این خونآشامها ساس تختخواب است که میتواند با هر شرایط دمایی و آبوهوایی سازگار شود. 4 یا 5میلیمتر بیشتر طول ندارد، در اغلب نقاط جهان دیده میشود و میتواند تا یک سال گرسنگی را تحمل کند و آن را با ورود اولین انسان به قلمرو خود جبران کند.
این شیوه زندگی انگلی را میتوان یک تاکتیک خوب تکاملی دانست که به جانداران کوچک اجازه میدهد از جاندارانی به مراتب بزرگتر، تغذیه کنند و بدون اینکه گیر بیفتند، غذایی آماده و با هضم آسان را به دست آوردند که از لحاظ تغذیهای بسیار باارزش است.
53273