تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۲

دکتر محمود گلزاری، مدیر گروه روان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در مطلب تازه خود تحت عنوان « با همسر خیانتکار چه کنیم؟» نکاتی را درباره چگونگی برخورد با همسر خیانتکار ارائه داده است.

این روانشناس در ابتدای مطلب خود آورده است که مرد خیانت دیده ای، ماجرای خطای همسرش را برای وی فرستاده و درخواست کرده تا درباره چگونگی برخورد با همسرش او را راهنمایی کند.
توصیه مهم این استاد دانشگاه به آن مرد این بوده که اگر همسرش پشیمان است، رازداری کند. دکتر گلزاری در این مطلب، پس از بیان جزئیات اتفاقی که برای آن مرد افتاده، توصیه هایی برای برقراری مجدد ارتباط با همسر خیانتکار را ارائه داده است.
بخشی از نامه مرد خیانت دیده به شرح زیر است: "مردی 45 ساله هستم و 2 سال است که در کانادا زندگی می‌کنم ... همسرم قبل از مسافرت به کانادا از لحاظ تقوی و نجابت شهره‌ی فامیل بود ولی پس از مسافرت متوجه ارتباط او با یکی از دوستانم شدم. برای روشن شدن موضوع اقدام به ضبط صدای او در زمانی که در منزل نبودم کردم و متأسفانه شکّم تبدیل به یقین شد ... ماه گذشته او به همراه فرزندانم به ایران برگشتند ... نمی‌دانم چه کنم؟... همسرم نیز به شدت از کرده‌ی خود پشیمان است. لطفا من را راهنمایی کنید."
برای مطالعه متن کامل این مطلب، لطفاً اینجا را کلیک کنید.

منبع: خبرآنلاین