به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، خالد خطیب، یکی از مسوولان وزارت بهداشت مصر اعلام کرد، طی درگیریهایی که در میدان رامسس، پل شش اکتبر، میدان النهضة واقع در مقابل دانشگاه قاهره و خیابان البحر الأعظم در جیزه رخ داد، هفت تن کشته و 261 تن دیگر زخمی شدند.
وی تصریح کرد که 137 تن از مجروحان بعد از بهبود حال جسمیشان از بیمارستان خارج شده و 124 تن دیگر همچنان تحت درمان هستند. خطیب خاطرنشان کرد که طی درگیریهای میدان رامسس و بالای پل شش اکتبر 134 تن زخمی و دو تن کشته شدند.
این مسوول مصری با بیان اینکه در میدان رابعة العدویة پنج تن زخمی شدند، تصریح کرد که در میدان نهضت و اطراف دانشگاه قاهره 114 تن زخمی و چهار تن دیگر کشته شدند.
وی در ادامه گفت: در خیابان البحر الأعظم و خیابان المحملة هشت تن زخمی شده و یک تن جان باخت.
تظاهرات روز دوشنبه بنا به فراخوان ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت برگزار شد.
ائتلاف مذکور اعلام کرد که این تظاهرات نخستین اعتراض مسالمت آمیز در تمام میدانهای قاهره، جیزه و تمام مناطق مهم در استان مصر است تا مسیر رفت و آمد در قاهره و سایر استانها فلج شود.
ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت حمله نیروهای پلیس به تظاهرکنندگان در میدان رامسس را محکوم و اعلام کرد که پلیس و نظامیان مسوول کشتار "نمازگزاران صلح طلب" هستند.
ائتلاف ملی در بیانیهای تاکید کرد: انقلاب ما مسالمت آمیز و به دور از خشونت بوده و ما صلح جو خواهیم ماند تا اراده مردم مصر را محقق سازیم.
در مقابل نیروهای مسلح مصر از تحصن کنندگان حامی رئیس جمهور برکنار شده مصر در اطراف مسجد رابعة العدویة خواستند به تحصن خود پایان دهند.
منبع: رویترز/ راشاتودی
52261