مروری بر مهمترین اخبار حوادث امروز جمعه 22 آذر 1392

سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: بر اثر بارش برف و کولاک در ۱۷ استان کشور ۶۶۰۰ نفر امدادرسانی شدند و ۱۰ مادر باردار از مناطق صعب‌العبور به بیمارستان انتقال یافتند.
حسین درخشان در مورد آخرین جزئیات امدادرسانی به حادثه‌دیدگان ناشی از برف و کولاک در سطح کشور به فارس گفت: با وقوع برف و کولاک در 17 استان کشور امکان تردد در جاده‌های مواصلاتی و این استانها و روستاهای صعب‌العبور تا حدی مشکل شد.
در همین راستا 712 امدادگر در قالب 164 تیم عملیاتی به کمک هموطنان شتافتند که 1725خودرویی که در برف و کولاک مانده بودند رهاسازی کرده و 6600 نفر را امدادرسانی کردند.
درخشان در مورد افراد مصدوم شده ناشی از سرمازدگی در برف و کولاک نیز گفت: 35 نفر در این حوادث مصدوم شدند که 5 نفر به طور سرپایی درمان و 30 نفر دیگر به بیمارستان انتقال یافتند که از این تعداد 10 نفر مادر باردار بودند.
بر اثر بارش برف و کولاک پاییزی طی چند روز اخیر استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، اصفهان، اردبیل، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، قزوین، کردستان، گیلان، لرستان، استان مرکزی و همدان درگیر برف و کولاک شدند و هموطنانی که قصد تردد به این استانها را دارند نکات ایمنی و وضعیت راهها را در نظر بگیرند.

 

فیلم‌های خانوادگی بهانه‌ای برای اخاذی از مالباخته 
مرد جوانی که به بهانه خوردن آب وارد منزل زنی تنها شده و اموال وی را به سرقت برده بود، در هنگام اخاذی از این فرد از سوی مأموران پلیس دستگیر شد.
به گزارش فارس، روز دهم آذرماه خانم 60 ساله ای از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110، وقوع یک فقره سرقت به عنف از منزلی در خیابان بهشتی را به کلانتری 174 قیام دشت اعلام کرد.
برابر اظهارات شاکیه جوانی ناشناس که به بهانه خوردن آب وارد حیاط خانه وی شده، پس از اطمینان از تنها بودن شاکی در داخل منزل وارد ساختمان شده و ضمن ضرب و شتم شدید مالباخته و در حالیکه قصد داشته تا وی را به قتل برساند اقدام به سرقت طلاجات داخل خانه کرده است.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت به عنف و به دستور رئیس شعبه 101 داددگاه بخش خاوران، پرونده جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
شاکی پس از حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: در ساعت 20:00 نهم آذرماه در حال ورود به منزل خود واقع در قیام دشت، خیابان بهشتی بودم که ناگهان جوانی 20 ساله به بهانه خوردن آب از من درخواست کرد تا به او اجازه دهم تا وارد حیاط شود؛ به این بهانه، به این جوان اجازه ورود به حیاط خانه را دادم و حتی از وی خواستم تا در زمان خروج، درب خانه را پشت سر خود ببندد و حتی من صدای بسته شدن درب خانه را نیز شنیدم.
شاکی در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چند دقیقه ای از این ماجرا نگذشته بود که من داخل آشپزخانه، در حال درست کردن شام بودم که ناگهان احساس سایه ای سنگین را در پشت سر کردم؛ وقتی به پشت سر نگاه کردم همان جوان را دیدم که دقیقا در مقابلم ایستاده بود.
قصد جیغ کشیدن و درخواست کمک داشتم که ناگهان این جوان به جانم افتاد و مرا به شدت مورد ضرب و شتم قرار داد و همزمان شال روسری را که از روی مبل برداشته بود به دور گردنم انداخت و آنقدر فشار داد که چشمانم سیاه شد.
دیگر هیچ چیزی را به خاطر ندارم؛ تنها زمانیکه به هوش آمدم خود را در داخل آشپزخانه مشاهده کرم؛ تمام بدنم سیاه و کبود شده و گردنم نیز به علت شدت فشار وارد شده بسیار درد می کرد.
وی ادامه داد: خودم را به تلفن داخل اتاق خواب رسانده و با تلفن همراه پسرم تماس گرفتم و از او درخواست کمک کردم؛ دقایقی بعد پسرم به همراه همسرش به خانه آمد و پس از دادن مقداری آب به من، با پلیس تماس گرفت. در زمان حضور مأموران، با بررسی وسایل خانه متوجه شدم که علاوه بر طلا و جواهراتم، تمامی وجوه نقد داخل خانه و گوشی تلفن همراهم سرقت شده است.
با گذشت مدتی از آغاز رسیدگی به پرونده در پلیس آگاهی، مالباخته مجددا در پایگاه نهم پلیس آگاهی حاضر شد و به کارآگاهان اعلام کرد که سارق از طریق تلفن همراه سرقت شده با بستگان وی تماس گرفته و تهدید کرده که در صورت عدم پرداخت پول مورد درخواست وی، فیلم های خصوصی و خانوادگی داخل گوشی تلفن همراه شاکی را در شبکه های اجتماعی منتشر خواهد کرد.
مالباخته در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: در داخل گوشی تلفن همراهم، عکس ها و فیلم هایی از عروسی پسرم و همچنین تعدادی دیگر از بستگانم وجود دارد که همگی آنها خانواده هایی محترم و دارای جایگاه اجتماعی ممتاز هستند.
با توجه به حساسیت ایجاد شده در پرونده، تیم ویژه ای از کارآگاهان تحقیقات و اقدامات پلیسی خود را جهت شناسایی متهم آغاز و همزمان آموزش های پلیسی را به مالباخته و بستگانش ارائه کردند تا به هیچ عنوان، هیچگونه اقدامی بدون هماهنگی پلیس از سوی آنها صورت نگیرد.
سرانجام با انجام اقدامات پلیسی و همکاری شاکی پرونده، محل تردد متهم در محدوده حوالی حرم حضرت عبدالعظیم (ع) شناسایی و کارآگاهان موفق به دستگیری وی شدند.
با دستگیری متهم و در بازرسی از وی، گوشی تلفن همراه مالباخته کشف و متهم به نام داود (متولد 1370) نیز پس از انتقال به پایگاه نهم پلیس آگاهی صراحتا به سرقت به عنف از منزل مالباخته و تلاش برای اخاذی اعتراف کرد.
سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در ادامه با اعلام کشف طلا و جواهرات مسروقه از مخفیگاه متهم در پایان این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به سرقت به عنف و تلاش برای اخاذی، قرار بازداشت برای متهم صادر و تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در دستور کار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

 

جیب‌بر منطقه شرق تهران در دام پلیس افتاد
جیب بر خیابان های شرقی تهران که در اتوبوس و خودروهای شخصی اقدام به سرقت اموال شهروندان می کرد، به دام پلیس افتاد.
به گزارش فارس، ساعت 4:30 هفدهم آبان‌ مأموران کلانتری 110 شهدا در حین گشت زنی در خیابان پاسدار گمنام به جوانی مشکوک شدند که به محض مشاهده واحد گشت قصد داشت تا خود را از دید ماموران مخفی کند؛ بلافاصله این شخص که خود را به نام علی حسینی معرفی کرده بود دستگیر و در بازرسی از وی مدارک شناسایی متعلق به افراد غیر کشف شد.
با انتقال متهم به کلانتری و شناسایی یکی از مالباختگان مشخص شد که اموال این شخص به شیوه جیب بری و در ایستگاه BRT به سرقت رفته است.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جیب بری و به دستور شعبه 12 دادیاری دادسرای ناحیه 14 تهران، پرونده جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با انتقال متهم به پایگاه ششم و آغاز تحقیقات، کارآگاهان از طریق بانک اطلاعات مجرمین سابقه دار موفق به شناسایی هویت واقعی متهم به نام علی 27 ساله به عنوان یکی از مجرمان سابقه دار در زمینه سرقت و موادمخدر شدند.
همزمان با شناسایی هویت متهم، تعدادی از مالباختگان که به شیوه جیب بری مورد سرقت قرار گرفته بودند به پایگاه ششم آگاهی دعوت و متهم را مورد شناسایی قرار دادند.
یکی از مالباختگان در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: روز سیزدهم مهرماه، در داخل اتوبوس خطوط BRT این شخص اقدام به سرقت مبلغ 150 هزار تومان از جیب پیراهنم کرد که به محض پیاده شدن وی در ایستگاه بسیج متوجه سرقت شدم اما وی به سرعت از محل متواری شده بود.
مالباخته‌ای دیگر نیز در اظهارات مشابه عنوان داشت که متهم در ایستگاه اتوبوس میدان امام حسین (ع) اقدام به سرقت از وی کرده است.
تعداد دیگری از مالباختگان نیز پس از شناسایی متهم در اظهارات خود عنوان داشتند که وی با پراید و در پوشش مسافرکشی اقدام به سرقت از آنها کرده است؛ یکی از این مالباختگان در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: متهم مرا به عنوان مسافر سوار ماشین کرد و از همان لحظه سوار شدن مرتبا اظهار می کرد که درب خودرو باز است و به این بهانه، خودش را به سمت من خم کرد تا درب را ببندد؛ پس از حرکت مجدد ماشین بود که وی عنوان داشت به سمت تهرانپارس نمی رود و مرا از ماشین پیاده کرد و حتی از من کرایه نیز دریافت نکرد؛ پس از پیاده شدن از ماشین بود که متوجه شدم که وی جیب مرا سرقت کرده است.
سرهنگ کارآگاه محمد اشراقی، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به اعترافات صریح متهم به سرقت به شیوه جیب بری، با اعلام این خبر گفت : با توجه به اعترافات صریح متهم به سرقت های جیب بری، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر و متهم جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است؛ لذا از کلیه مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفتند دعوت می شود تا جهت شناسایی متهم به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان نبرد، میدان نبرد، انتهای خیابان شهید بیدی مراجعه کنند.

 

شناسایی و انهدام باند خانه فساد در آبیک
سیداسلام ظهرابی ‌اصل، مسئول ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری شهرستان آبیک از شناسایی و انهدام باند خانه فساد در این شهرستان خبر داد و به فارس گفت: چند سالی بود که خانه فسادی در شهر آبیک وجود داشت و گزارش‌های مردمی نیز مبنی بر دایر بودن چنین خانه فسادی وجود داشت ولی به دلیل کلی بودن گزارش‌ها و به دلیل نواقص اطلاعاتی و جزئیات بررسی نشده، تاکنون اقدام جدی صورت نگرفته بود.
وی در خصوص جزئیات خانه فساد شهر آبیک افزود: یکی از اعضای ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری شهرستان آبیک با ارائه جزئیات خانه فساد به مسئول یکی از هسته‌های ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی و بررسی مسئول هسته، گزارش عضو هسته محرز و مشخص شد و موضوع برای صدور دستور قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبیک ارجاع داده شد و پیگیری‌ها ادامه یافت.
با همکاری نیروی انتظامی شهرستان آبیک در یک عملیات غافلگیرانه، تعدادی خانم و آقا در این خانه فساد دستگیر شدند.
مسئول ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: یک آقا و یک خانم متهمان ردیف اول خانه فساد در شهرستان آبیک هستند.
افراد دستگیر شده به مراجع قضایی ارجاع و در بازداشت به سر می‌برند.
پیگیری‌ها، تحقیقات و بررسی‌های لازم در زمینه افراد دستگیر شده همچنان در یکی از شعبه‌های دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبیک ادامه دارد.
خانه فساد به صورت استیجاری بوده است؛ این در حالی است که یک باب خانه فساد استیجاری دیگر نیز از سوی متهم ردیف اول (متهم آقا) در یکی دیگر از مناطق شهر آبیک دایر شده بود و این گروه درصدد بودند فرامرزی عمل کرده و پای افرادی را از شهرستان‌های ساوجبلاغ و نظرآباد استان البرز به این خانه‌ها بکشانند.
زنانی که دستگیر شده‌اند شامل زنان بدسرپرست، بی‌سرپرست و دختران فراری شهرستان آبیک و شهرستان‌های همجوار بوده‌اند.
ظهرابی‌ اصل؛ کسب درآمدهای نامشروع، اتراق و بهره‌برداری نامشروع را از اهداف مهم باند بزرگ خانه فساد در شهرستان آبیک برشمرد و خاطرنشان کرد: این دو خانه فساد به مدیریت متهم اول (متهم آقا) به صورت گروهی اداره می‌شد.
این باند خانه فساد قصد داشتند با اجاره کردن خانه‌های متعدد علاوه بر شناسایی نشدن، فعالیت خود را افزایش دهند.
علاوه بر پلمب شدن دو خانه فساد مذکور، موادمخدر و تهجیزات ماهواره‌ای نیز کشف شده است.
برای جلوگیری از برگزاری پارتی‌های دانشجویی در شهرستان آبیک تدابیر لازم اندیشیده شده است تا دانشجویان با موارد قانونی مربوط به دایر شدن چنین مراکزی و عواقب آن آشنا شوند.
لازم به ذکر است، مردم شهرستان آبیک با اطلاع از کسب چنین خبری، با ارسال پیام‌های تبریک و قدردانی چه به صورت حضوری و چه پلاکاردی به مسئولان قضایی و نیروی انتظامی، خرسندی خود را از این اتفاق مهم ابراز داشته‌اند.

 

مرگ یک کوهنورد ۵۴ ساله در ارتفاعات چین کلاغ
سخنگوی سازمان آتش نشانی از مرگ یک کوهنورد ۵۴ ساله در ارتفاعات چین کلاغ خبر داد.
به گزارش فارس، سید جلال ملکی با اعلام این خبر گفت: در ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه امروز  جمعه حادثه گرفتار شدن یک کوهنورد ۵۴ ساله در ارتفاعات چین کلاغ از محدوده امام‌زاده داوود به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی شهر تهران اعلام شد.
بلافاصله گروه نجات شانزده به محل تیم کوهنوردی اعزام شد و کوهنورد ۵۴ ساله که از لحاظ تنفسی مشکل داشت به پایین کوه منتقل شد.
هنگامی که این کوهنورد به عوامل اورژانس تحویل داده شد به دلیل کاهش تنفس فوت کرده بود.

 

جان باختن یک راننده ترک‌تبار در درگز
دکتر مهدی نوروزی، رئیس شبکه بهداشت و درمان درگز از جان باختن یک راننده ترکیه‌ای در این شهرستان خبر داد و به فارس گفت: صبح امروز  جمعه یک راننده ترکیه‌ای که درون تریلی خود در محل پارکینگ لطف‌آباد مشغول استراحت بود، جان خود را از دست داد.
در بررسی‌های به عمل آمده هیچگونه مورد مشکوکی مشاهده نشده و احتمال گاز گرفتگی ناشی از روشن بودن بخاری تریلی نیز منتفی است.
به گفته نوروزی با توجه به اینکه متوفی تبعه کشور ترکیه بوده جسد وی برای کالبد شکافی و انجام معاینات بیشتر به مشهد منتقل شد.

 

مرد روانی خانه‌اش را به آتش کشید
مهدی رضایی، مدیر حوزه یک سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از حریق یک منزل مسکونی در شهرک غرب این شهر، توسط مردی که دچار اختلالات روانی بود، خبر داد و به ایسنا گفت: حوالی صبح روز چهارشنبه، وقوع یک مورد حادثه حریق در محله شهرک غرب مشهد به سامانه 125 اطلاع داده شد که به دنبال آن عوامل گروه نجات و آتش نشانان به همراه نردبان به محل حادثه اعزام شدند.
پس از حضور آتش‌نشانان درمحل مشاهده شد که یک واحد مسکونی در این محله دچار حریق شده و فردی نیز در میان شعله‌های‌ آتش محبوس شده است.
مدیرحوزه یک سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با اشاره به عملیات آتش‌نشانان برای اطفای حریق و خارج کردن این فرد از میان شعله‌های آتش گفت: آتش‌نشانان همزمان با اطفای حریق این مرد 30 ساله را نیز از میان شعله‌های آتش نجات دادند.
رضایی با بیان اینکه پس از اطفای حریق، فرد نجات یافته که بنا به گفته شاهدان و همچنین به گواه عملکردش دچار اختلالات روانی بود؛ مجددا به خانه بازگشته و با مخفی شدن در یکی از اتاق‌ها شروع به تهدید آتش‌نشانان و خودزنی کرد، گفت: آتش‌نشانان برای نجات این فرد از گروه نجات و عوامل انتظامی کمک گرفته‌اند و نهایتا با همکاری پلیس این فرد از خانه خارج شده و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
وی خسارات ناشی از این حادثه را بالا ارزیابی کرد و با بیان اینکه خوشبختانه مورد فوتی در این حادثه گزارش نشده است، گفت: شواهد اولیه حاکی از این بود که این فرد، خود اقدام به آتش زدن این خانه کرده بود.
45282

منبع: خبرآنلاین