مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ؛ ارائه مجوز صادرات محصولات غذایی را در حوزه اختیارات سازمان ملی استاندارد برشمرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، هدایت حسینی مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سیاست های سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از خمیر مرغ تغییری نکرده است گفت: مصرف خمیر مرغ در فرآورده های غذایی همچنان ممنوع است.

او در خصوص مجوز صدور محصولات غذایی به خارج از کشور گفت: صادرات محصولات غذایی با کنترل و نظارت سازمان ملی استاندارد صورت می گیرد ضمن اینکه در راستای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، اجازه تولید صادراتی صرفا بر اساس معیار و ضوابط کشور مقصد و پس از ارائه مستندات وتائید گمرکات کشور و فقط برای صادرات داده می شود.

 حسینی ادامه داد:تولید محصولات غذایی برای عرضه در کشور نیز بنا بر ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی کشور انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق، با واحدهای متخلف برخورد قانونی به عمل می آید.

46232

منبع: خبرآنلاین
"