مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ؛ ارائه مجوز صادرات محصولات غذایی را در حوزه اختیارات سازمان ملی استاندارد برشمرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، هدایت حسینی مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سیاست های سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از خمیر مرغ تغییری نکرده است گفت: مصرف خمیر مرغ در فرآورده های غذایی همچنان ممنوع است.

او در خصوص مجوز صدور محصولات غذایی به خارج از کشور گفت: صادرات محصولات غذایی با کنترل و نظارت سازمان ملی استاندارد صورت می گیرد ضمن اینکه در راستای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، اجازه تولید صادراتی صرفا بر اساس معیار و ضوابط کشور مقصد و پس از ارائه مستندات وتائید گمرکات کشور و فقط برای صادرات داده می شود.

 حسینی ادامه داد:تولید محصولات غذایی برای عرضه در کشور نیز بنا بر ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی کشور انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق، با واحدهای متخلف برخورد قانونی به عمل می آید.

46232

کد خبر 411912

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۰
    1 0
    با این تصمیم خردمندانه اکنون بایستی مرغ های صنعتی چندین کیلویی و هم اندازه بوقلمون را در بازار مشاهده کنیم و بخوریم. مرغ های پیر و پر از آنتی بیوتیک تخم گذار، مادر گوشتی و مادر تخم گذاری که به برکت این تصمیم، به جای صنعت، مستقیم سر از سفره های ما مردم عادی که پول خرید سوسیس و کالباس نداشتیم ولی می توانستیم هفته ای یک بار مرغ بخوریم و پروتئین جیره خوراکیمان را فراهم کنیم؛ در آورد. عوضش گوشت بوفالوی هندی الان خمیر سوسیس و کالباس است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین