به گزارش خبرآنلاین ، جلیل بالایی در این باره اظهارکرد: جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری» از سوم تا پنجم شهریور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه و با حضور استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان و همدان برگزار خواهد شد
وی تاکید کرد: قطعا برگزاری چنین رویدادهایی در جذب هرچه بیشتر گردشگران و شناسایی استان به گردشگران موثر واقع خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: امروزه غذا و خوراکیها یک برند و شاخه از گردشگری محسوب می شود، زیرا در سفرهای توریستی مسافران به دنبال غذاهای سنتی و متفاوت در نواحی مختلف هستند.
بالایی تصریح کرد: استان کرمانشاه و مردمانش از دیرباز به داشتن غذاهای محلی بسیار لذیذ شهره خاص و عام بوده اند و این جشنواره بهانه ای است که بار دیگر توانایی استان را در زمینه طبخ غذاهای محلی به رخ گردشگران بکشانیم.
وی همچنین تاکید کرد: جشنواره سفره ایرانی در هشت منطقه از کشور برگزار میشود و کرمانشاه میزبان استانهای منطقه سه است.
بالایی خاطرنشان کرد: در این جشنواره چهار غرفه 100 متری برای هر استان در نظر گرفته شده است.
46