برپایی جشنواره «سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری» در کرمانشاه

ایسنا نوشت ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از برپایی جشنواره «سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری» در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین ، جلیل بالایی در این باره اظهارکرد: جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری» از سوم تا پنجم شهریور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه و با حضور استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان و همدان برگزار خواهد شد

وی تاکید کرد: قطعا برگزاری چنین رویدادهایی در جذب هرچه بیشتر گردشگران و شناسایی استان به گردشگران موثر واقع خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: امروزه غذا و خوراکی‌ها یک برند و شاخه از گردشگری محسوب می شود، زیرا در سفرهای توریستی مسافران به دنبال غذاهای سنتی و متفاوت در نواحی مختلف هستند.

بالایی تصریح کرد: استان کرمانشاه و مردمانش از دیرباز به داشتن غذاهای محلی بسیار لذیذ شهره خاص و عام بوده اند و این جشنواره بهانه ای است که بار دیگر توانایی استان را در زمینه طبخ غذاهای محلی به رخ گردشگران بکشانیم.

وی همچنین تاکید کرد: جشنواره سفره ایرانی در هشت منطقه از کشور برگزار می‌شود و کرمانشاه میزبان استان‌های منطقه سه است.

بالایی خاطرنشان کرد: در این جشنواره چهار غرفه 100 متری برای هر استان در نظر گرفته شده است.

46

کد خبر 561985

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار