غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم آنلاین، این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمینهای تازه؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار میداد، تغییر میکردند.
غذاهای اسپانیایی در میان محبوبترین غذاهای دنیا شناخته میشوند و قدمت برخی از دستورالعملها به صدها سال میرسد.
هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد، دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.
در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، مینشینیم: ۶۱۲۸۲
«تاپاس » در حقیقت یک پیش غذا است که به صورت لقمه بوده و محتویات آن بنا به سرد یا گرم بودن از پنیر و زیتون به ماهی سرخ کرده تغییر می کند، این پیش غذا در برخی رستورانها رایگان ارائه می شود«تورتیا د پاتاتاس» یا املت اسپانیایی با تخم مرغ، سیب زمینی، روغن زیتون، پیاز و سیر درست می شود«پائیا» غذای ملی اسپانیایی هاست که ماده اصلی آن برنج است اما مواد دیگر آن منطقه به منطقه تفاوت دارد، پائیای والنسیایی، دریایی، سیاه، گیاهی و مخلوطسوپ «گازپاچو» یک سوپ سرد مخصوص تابستانها که از سبزیجات خام و مخلوط شده تهیه می شود، گوجه فرنگی ، خیار، فلفل، پیاز، سیر، روغن زیتون، سرکه، آب و نمک مواد تشکیل دهنده آن هستند«کرک کاتالانا» همان کرم بروله فرانسوی هاست با این تفاوت که سرد سِرو شده و همچنین پوست لیمو و دارچین به جای وانیل استفاده می شوند«گامباس آجیلو» یا میگوی سیردار که میگوهای تازه به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون، سیر، فلفل سرخ می شوندپنیر «مانچگو» از شیر گوسفند درست می شود و بافتی کره مانند داشته و رنگ آن می تواند سفید، زرد و حتی کمی قهوه ای باشدسس «آیولی» یک سس مایونز مدیترانه ای است که با سیر فراوان، روغن زیتون و نمک درست می شودچون اسپانیا ساحل زیاد دارد، پس خوردن «ماهی گریل شده» کنار ساحل عجیب نیست، ماهی ها داخل قایقی پر از شن و ماسه و ذغال داغ گریل می شوند