این فروشگاه در سال ۱۷۹۱ توسط پیرژان برنارد که یک خوار و بار فروشهای جوان بود، پایهگذاری شد. پس از تغییر مکان از کلومیر به قلب پاریس، برنارد مغازه خود را در ساختمانی در خیابان ۳۵ رو دو فابرگ مونت مارتر برپا کرد. در اینجا او توانست با ارائه صفی از شیرینیهای جذاب مانند کیکهای پرالین تا ظرفهای عسل، نگاه مردم پاریس را به خود جلب کند.
امروزه گروهی از شکلات سازها تلاش کردهاند که روح این مغازه را زنده نگاه دارند. در سال ۲۰۰۰، اتین دولفی که همزمان به عنوان یک تأمینک ننده در مغازه شیرینی فروشی نیز مشغول بکار بود، این کار را با فرزندان خود ادامه داد. پس از این تغییر در مالکیت، تا به امروز بیش از ۱۰ مغازه با همین برند (مادر خانواده) در پاریس تأسیس شده است که به فروش محصولات قدیمی مانند شیرینی میوهای، کالیسون و بیسکویتهای مونت مارتر به تمامی اهالی پاریس و البته گردشگران میپردازند.
حتی با وجوداین فروشگاههای جدید، هنوز مغازه کوچکی که در خیابان فابورگ مونت مارتر باقیمانده، دوستداشتنیترین شعبه این فروشگاه است. این مغازه کوچک بهعنوان قدیمیترین مغازه شیرینی فروشی شهر، همیشه جایگاهی ویژه در تاریخ غنی پاریس خواهد داشت.
این مغازه تاریخی پس از ارائه دو قرن و نیم محصول، امروزه تبدیل به یک آدرس افسانهای شده که نمای آن از اواخر قرن نوزدهم تاکنون هیچ تغییری نکرده است. این مغازه تنها یک فروشگاه ساده نیست، بلکه میراثی استثنایی است که هرگز تولید خود را متوقف نمیکند.
منبع:لست سکند
۲۱۲۱