هدایت الله بهبودی در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین درباره داوری های دوگانه نسبت به نشانه های فرهنگی نوشته است.

این کارشناس تاریخ معاصر در بخشی از مطلب خود نوشته است:

«نشانه‌ها و علامت‌های فرهنگی در جامعه ما متنوع و گوناگون است و نویسندگان و کارشناسان و مسئولان با استفاده از این نشانه‌ها و علامت‌ها درباره فرهنگ جامعه قضاوت می‌کنند. با وجود ثبات نسبی این نشانه‌ها می‌بینیم که قضاوت‌ها مختلف و رنگارنگ است. هر یک به نوعی داوری می‌کنند. عده‌ای فرهنگ فعلی جامعه را در سراشیبی سقوط می‌بینند و با ناامیدی اظهار می‌کنند که سیل بنیان‌کنی به راه افتاه است که هیچ سدی جلودار آن نیست. همه چیز در حال شسته شدن و رفتن است. آنها مانند تماشاگران دلسوزی فریاد برمی‌آورند، می‌نویسند، می‌گویند؛ و برخی از این گروه در سوگ تدریجی فرهنگ، مراثی ادبی می‌سرایند. شنیدن و خواندن این حرف‌ها، تبیین زندگی در جامعه‌ای است که دچار گرسنگی فرهنگی شده است که می‌توان به آن گفت: فرهنگ در شعب ابوطالب. »
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلبش می نویسد:
«عده‌ای با تمسک به همین نشانه‌ها و علامت‌ها با قاطعیت می‌گویند که همه شاخص‌ها نشان از اعتلای فرهنگ دارد. فرهنگ جامعه در حال رسیدن به قله‌های افتخار است. در هیچ زمانی فرهنگ این چنین پالوده و پاکیزه در حیات معنوی جامعه ما نقش بازی نکرده است؛ و برخی از این گروه اخیر آسودگی فرهنگی را تا جایی به نمایش می‌گذارند که با سراغ گرفتن ستونی در روزنامه دست به اصلاح زبان فارسی می‌زنند. شنیدن و خواندن این حرف‌ها نشانگر زندگی در جامعه‌ای است که دچار سیری فرهنگی شده است که می‌توان به آن گفت: فرهنگ در مدینه فاضله.»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا  را کلیک کنید.

منبع: خبرآنلاین