تردیدی نیست که هر انتخاباتی، هزینه دارد ولیکن این مهم است که بدانیم تا چه اندازه می توان هزینه ی رأی دادن و انتخاب کردن را بر رأی دهندگان تحمیل نمود.

در ابتدای امر، به نظر سخت می نمایاند که همه ی وکلای حوزه ی فعالیت کانون وکلای دادگستری مرکز همچون وکلای دیگر شهرهای استان تهران مانند ورامین، دماوند، فیروزکوه، رودهن، بومهن، بهارستان، اسلامشهر، ساوه، لواسانات، شمیرانات و خصوصاً وکلای شهرهای زیرمجموعه ی چهار استان دیگر یعنی استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، سمنان و یزد، بتوانند پای صندوق رأی حضور فعال داشته باشند. چرا که به ناچار، بایستی برای مشارکت در انتخابات کانون، قدم رنجه نموده و فردا در محل کانون وکلای دادگستری مرکز یعنی تهران، میدان آرژانتین، خیابان زاگرس، شماره 3 حاضر شوند. به نظر می رسد با حضور حماسه سازِ فردای ایشان، پای صندوق رأی، مسؤولیت هیئت مدیره جدید، دوچندان خواهد شد. زیرا که در این دوره، حضور پررنگ وکلا برای تعیین سرنوشت وضعیت آینده ی صنفی خود، قطعی است.

با این امید که روزی، همه ی انتخابات صنفی و بعدتر، تمام انتخابات عمومی کشور، به نحو الکترونیکی انجام شود؛ بیم و امیدهای محمود واحدی، یکی از نامزدهای بیست و هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، به نقل از وکلای ملت بازنشر می شود.

کانون وکلا به آرای صددرصدی نیاز دارد

 

  محمود واحدی* - ضروری است تا در این دوره از انتخابات کانون وکلای دادگستری مرکز، آرای خاموش، به آرای خاکستری یا سایه روشن و آرای سایه روشن به آرای صددرصدی، تبدیل شود و بایستی قدردان حضور حداکثری "وکلای جوان" نیز بود.

به نظر می رسد باید فضاسازی مناسبی انجام داد تا هر یک از وکلای محترم عضو کانون وکلای دادگستری مرکز، خود، در حکم یک رسانه ی قویِ ارتباطی، دیگر اعضای محترم را دعوت به حضور فعال در انتخابات بیست و هشتمین دوره هیئت مدیره کانون وکلای مرکز نمایند تا بعد از مدت ها، در کانون وکلای مرکز، انتخاباتی پرشور و با "مشارکت حداکثری" وکلای معزز برگزار شود.

نگارنده قصد ندارد تا آراء را تقسیم بندی نماید اما اگر با نگاه آسیب شناختی به موضوع انتخابات صنفی جامعه بپردازیم؛ متأسفانه! دیر زمانی است که نه فقط در انتخابات کانون وکلا بلکه در اغلب انتخابات اصنافِ مختلف کشور، حضور حداقلی و کمرنگ اعضای صنف در انتخابات مربوط به خودشان، یک چالش صنفی است؛ که این ریشه در نبودِ ابزار تشویقی و ترغیبی دارد که متأسفانه می توان گفت که بدیهی است این ابزار، غالباً، در دستان هیئت مدیره ای است که خودشان هم در نتیجه ی انتخابات، هرچه که باشد، سهیم اند و مسؤول!

 

به نظر بنده، ضروری است تا در این دوره از انتخابات کانون وکلای دادگستری مرکز، آرای خاموش، به آرای خاکستری یا سایه روشن و آرای سایه روشن به آرای صددرصدی، تبدیل شود. و صدالبته که در هر صورت، بایستی قدردان همه ی وکلا بود. و نباید از میزان اثرگذاری وکلای جوان که اولین حضور صنفی خود را در انتخاباتِ پیشِ رو، به محک آزمایش می گذارند، غافل بود. بدون شک، رأی اولی ها، در این دوره، بیش از هر زمانی دیگر، در تغییر مدیریت کانون از سنتی به "مدیریت مشارکتی" مؤثر خواهند بود.

این مهم، محقق می شود اگر هر یک از همکاران ارجمند، خود، به عنوان یک فعال رسانه ای برای تعیین سرنوشت خود از حیث آینده ی شغلی و معیشتی و جایگاه اجتماعی و شأن حقوقی خویش، اطلاع رسانی نمایند و در حد توان، بشوند یک رسانه ی قویِ ارتباطی.

به امید این که حضور تمام قد همه ی اعضای محترم کانون وکلای دادگستری مرکز، پیش درآمدِ تحققِ عملیِ تحول و تغییر در مدیریت کانون و شیوه ی اداره ی آن، شود. نگارنده حتی بر این باور است که وکلای محترم دیگر شهرهای استان تهران همچون ورامین، دماوند، فیروزکوه، رودهن، بومهن، بهارستان، اسلامشهر، ساوه، لواسانات، شمیرانات و خصوصاً وکلای گرانقدر شهرهای زیرمجموعه ی استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، سمنان و یزد، ضرورت دارد که در روز پنجشنبه 22 اسفندماه، به هر ترتیب که شده، قدم رنجه نموده و در محل کانون وکلای دادگستری مرکز حاضر شوند و آگاهانه و هوشمندانه، به این مهم بیندیشند که جزو وکلایی باشند که افتخارشان، این است که هیئت مدیره جدید، با آراء صددرصدی ایشان راهی ساختمان کانون وکلای دادگستری مرکز شده است.

.....................................

*. نامزد بیست و هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز

حال، این پرسش همچنان باقی است که بدانیم تا چه اندازه می توان هزینه ی رأی دادن و انتخاب کردن را بر رأی دهندگان تحمیل نمود. آیا هیئت مدیره جدید کانون وکلای دادگستری مرکز توانِ پرداخت چنین هزینه ای را خواهد داشت!؟!