۰ نفر
۱۷ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۷

داریوش پیرنیاکان

مناظره‌های تلویزیونی و صراحت کاندیداهای ریاست جمهوری در این دوره از انتخابات موجب شده تا از این افراد بخواهیم مواضع خود را پیش از برگزاری انتخابات درباره عرصه موسیقی روشن کنند تا به این شکل هنرمندان فعال در زمینه موسیقی بتوانند در تصمیم‌گیری‌های خود با دیدی بازتر عمل کنند.

سؤالاتی که در نامه خانه موسیقی خطاب به کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح شده همان مسائلی است که در 10 سال گذشته با شکل‌گیری خانه موسیقی در جلسات مطرح شده و همواره در پی یک پاسخ دقیق و قطعی از سوی مسئولان بوده است.

ما به عنوان فعالان عرصه موسیقی مایل هستیم بدانیم کاندیداهایی که قصد دارند مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده بگیرند،‌ به این عرصه چگونه نگاه می‌کنند. بعضی مسائل پیچیده در عرصه موسیقی وجود دارد که همواره مورد کم‌توجهی قرار گرفته و بخش‌هایی مغفول واقع شده است.

خواننده‌های زن در کشور ما در وضعیت نامشخصی به سر می‌برند و تکلیف آنان روشن نیست، پخش تصویرسازها از تلویزیون مسئله‌ای است که هنوز شبهات و سؤال‌هایی در مورد آن مطرح می‌شود. کیفیت و کمیت موسیقی نکته‌ای است که قطعاً برای تداوم حیات آن باید مورد توجه باشد.

البته ممکن است چنین عنوان شود که مسئول تمامی اینها رئیس‌جمهور نیست و این شخصیت سیاسی نمی‌تواند به جزئیات موجود در این عرصه بپردازد اما، ما معتقد هستیم رئیس‌جمهور امکان آن را دارد که به واسطه لابی‌ و گفت‌وگو با مدیران زیردست خود شرایطی را فراهم کند که موسیقی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

در این میان ما نیازمند پیش‌فرض هستیم، اینکه اصلاً هنر و موسیقی جزو دغدغه‌های رئیس‌جمهور باشد و بداند که می‌تواند به واسطه استفاده از هنر، بسیاری از مشکلات موجود در جامعه را برطرف کند.

 

 

کد خبر 10217

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین