مدیرعامل شهر کتاب در مراسم تقدیر از سه دانشجوی هنر دانشگاه تهران خطاب به دانشجویان گفت: شهر کتاب از آن شماست. شاید دیگر ما برای نقشآفرینی پیر شده باشیم برای همین می خواهم فروشگاههای شهر کتاب را به پاتوقی برای جوانان تبدیل کنم.
مهدی فیروزان مجموعه تحت مدیریت خود را همچون خانوادهای بزرگ توصیف کرد که به دنبال استفاده از تمامی پتانسیل نخبگان کشور است و عنوان کرد: این ارتباط در شهر کتاب دو سویه است و تنها از طرف ما هدایت نمیشود بلکه تک تک افراد همچون شما در آن نقش ایفا میکنید.
وی در تایید ادعایش با اشاره به پروژه طراحی محیطی شهر کتاب به وسیله دانشجویان گفت: همین طرح که با نقش شما و استاد محترمتان سرکار خانم مشیری اجرا شد، نشان از دو سویه بودن ارتباطات در شهر کتاب است. من به عنوان مدیرعامل هیچگاه به شما ایده ندادم و نظری را تحمیل نکردم. خودتان محیط شهر کتاب را دیدید و بر اساس نظرتان طرح خود را ارائه کردید. امروز من با عینک شما توانستم شهر کتاب را ببینم و با نظر بخشی از جامعه نسبت به این مجموعه آشنا شوم.
فیروزان سپس به بیان نظرش درباره طرحهای محیطی دانشجویان حاضر پرداخت و کیفیت آن را بیش از حد تصورش دانست و گفت: واقعا تعجب کردم؛ کار بسیار عالی بود. این محصول پتانسیل خودتان و استادانتان است.
مهنوش مشیری استاد گرافیک دانشگاه تهران هم در این مراسم با استقبال از بسترسازی شهر کتاب برای عمومی شدن طرحهای دانشجویان، از طرحهای دانشجویانش تقدیر کرد و آنان را "زیبا، کارکردی و فرهنگی" دانست.
12 دانشجوی هنر دانشگاه تهران در طراحی محیطی شهر کتاب شرکت کردند و هرکدام با نگاه خود طرحهایی را به تصویر کشیدند که از میان آنان، امیر انعامی، زهره سنایی و مهسا هدایتی برگزیده شدند و در این مراسم از آنان تقدیر شد.
نظر شما