مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۵

یکسالی می‌شود که حمیدرضا کاتوزیان دیگر حضور رسانه‌ای پررنگی ندارد.

او که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و حواشی پس از آن از سوی رئیس مجلس به عضویت کمیته ویژه‌ای که عنوان «حقیقت یاب» درآمد، این روزها از هر نوع اظهار نظری درباره سرنوشت تحقیقات آن کمیته خودداری کرده و مهر سکوت بر دهان زده است.

نماینده میانسال تهرانی که در مجلس هفتم در کسوت ریاست کمیسیون صنایع، به دلیل تفحص از شرکت‌های خودرو سازی بویژه ایران خودرو، چهره‌ای خبرساز بود، در مجلس هشتم در راس کمیسیون انرژی قرار گرفت تا اینبار به دلیل نقد لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها و عدم شفافیت مالی شرکت نفت و عدم ارجاع اساسنامه وزارت نفت، خبرساز شود.

او که با اعلام تدوین طرح اساسنامه وزارت نفت، پاسخ درخوری با تاخیر دولت‌های گذشته برای ارائه این اساسنامه ارائه داده بود، محوریت تدوین طرح اصلاح الگوی مصرف را نیز در راستای نام گذاری سال گذشته از سوی رهبری را نیز برعهده گرفت. طرحی که یک ماهی است مهمان صحن علنی است.

علی‌رغم زحمت یکساله کمیسیون انرژی برای تدوین این طرح، محمدجوادابطحی نماینده خمینی‌شهر در تذکری آن را بی‌سروته خواند که در آن واژه‌های اجنبی (لاتین) بکار گرفته شده است. تذکری که به دلیل لحن غیرمتعارفش ابتدا با توصیه نایب رئیس مجلس برای حفظ حرمت و شان مجلس مواجه شد و بعد هم پاسخ مودبانه کاتوزیان را به همراه داشت.

او که پس از ماهها سکوت از تریبون علنی مجلس سخن می‌گفت، به هیات رییسه مجلس گفت که مراقبت کنند تا توهین، بی‌حرمتی و بی‌ادبی به تلاش نمایندگان نشود و به افراد خاطی تذکر داده و حتی توبیخ شوند تا کار مجلس زیر سوال نرود.

کد مطلب 103357

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین