به گزارش مبراث آریا:

مطالعات باستان‌شنایان روی مومیایی‌های به دست آمده از مقبره‌های مصر نشان داد که بیماری سرطان در میان ساکنان مصر باستان بسیار نادر بوده است.

‌ بررسی‌ محققان روی نزدیک به هزار مومیایی متعلق به مصر و امریکای جنوبی و کشف تنها یک نمونه از بیماری سرطان، به روشنی ثابت کرد، که این بیماری در چند هزار سال گذشته، کاملا نادر و محدود بوده است.

به گفته باستان‌شناسانف اگرچه سرطان در میان مصریان باستان، نادر و کمیاب بوده اما مهم‌تر از آن طول عمر کوتاه مردم بوده است و یا به عبارتی این مردمان باید بسیار خوش شانس می بودند تا بیشتر از 40 سالگی عمر کنند

زاهی هاواس، مصر شناس و رئیس شورای عالی عتیقه جات مصر، اعلام کرد،‌ وضعیت قشر مرفه جامعه بهتر از دیگران بود اما حتی روش زندگی این افراد نیز بستگی زیادی به تمایلاتشان داشت.

به گفته وی، فراعنه، اگرچه کارنمی‌کردند، اما زیاده خوری آنها با عث مرگ زودهنگامشان می‌شد، در سوی دیگر نیز اگرچه قشر عامی از غذای ساده‌ای برخوردار بودند اما کار در معادن و در ساخت اهرام و مقبره‌ها، استنشاق گرد و خاک ناشی از این کارها، عاملی برای کوتاه شدن عمر آنها شده بود.

از اینرو، محققان اعلام کردند،‌ علت مرگ مردمان آن دوره نه به دلیل بیماری‌های صعب العلاج همچون سرطان بلکه به دلیل، بیماری‌های ناشی از کار سخت و زیان بار بوده است

کد خبر 104458

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین