۰ نفر
۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۲

به گزارش میراث آریا:

باستان‌شناسان در منطقه‌ای دور افتاده در شمال استرالیا، موفق به کشف تبری سنگی شدند که قدمتی بالغ بر 35 هزار سال دارد.

کاوش‌های باستان‌شناسان در منطقه دور افتاده آرنهم استرالیا، یکی از مناظق مقدس بومی‌های این کشور به کشف تبری سنگی به همراه تصاویری حکاکی شده روی سنگ انجامید، که متعلق به 35 هزار سال پیش بوده و به گفته کارشناسان قدیمی‌ترین تبر جهان به شمار می‌رفته است.

باستان‌شناسان اعلام کردند، این وسیله سنگی حاوی نشانه‌هایی بود که ثابت می‌کرد این تبر نه با ضربات پی در پی بلکه به سبک ساییده شدن روی سنگی دیگر تیز می‌شده است.

به گفته، برونو دیوید، باستان‌شناسان دانشگاه موناش استرالیا، فردی که از این تبر استفاده می کرده است برای به دست آوردن سطحی صیقلی و نیز از آن، تبر را روی سنگی مسطح می‌ساییده است.

وی افزود: تا پیش از این فرض بر‌آن بود که تبرها بین 30 تا 20 هزار سال پیش و در منطقه اروپا پس از اتمام آخرین عصر یخبندان و با افزایش جمعیت و ازدیاد پوشش‌های جنگلی، به وجود آمده اند، اما آنچه که اکنون در استرالیا به وجود آمده نشانه‌ای اس بر نقض تمام تفکرات پیشین.

باستان‌شناسان در نظر دارند بررسی‌های خود روی تبر و غار محل کشف آنرا که با وجود گذشت هزاران سال خالی از عناصر دیگر بوده است را تا حصول نتایج و شواهد بیشتر ادامه دهند.

گفتنی است منطقه تاریخی و دور افتاده آرنهم،‌ناحیه‌ای جنگلی به وسعت 97 هزار کیلومتر مربع است که مکانی مقدس برای بومی‌های استرالیا محسوب می‌شود.

کد خبر 106042

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آدم فضايي IR ۰۷:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۵
    0 0
    خالي بستن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین