جوانی که به خاطر ناسزاگویی فردی به خواهرش، آن فرد را به قتل رسانده بود، با حکم دادگاه به قصاص محکوم شده بود که این حکم در دیوان عالی کشور نیز تأیید شد.

به گزارش فارس، عصر 13 فروردین سال گذشته، مأموران کلانتری 108 نواب از وقوع یک نزاع و درگیری جمعی منجر به قتل باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند 6 جوان بر سر مسائل نامعلومی با هم درگیر شده‌اند که در این درگیری جوان 26 ساله‌ای به نام محسن به دلیل اصابت ضربه‌های چاقو به قتل رسیده است.

5 متهم این حادثه دستگیر شدند که همگی آنها به اتفاق اقرار ‌کردند، فردی 26 ساله به نام محمد با محسن درگیر شده و وی را به قتل رسانده است.

تحقیقات برای شناسایی محمد آغاز شد ولی هیچ نشانی از وی پیدا نشد تا اینکه 9 ماه بعد وی در یکی از شهرهای شمالی کشور شناسایی و دستگیر شد.

محمد در اولین جلسه بازجویی به ارتکاب قتل اعتراف کرد و مدعی شد به دلیل ناسزاگویی مقتول و دوستش به خواهرش، دست به این کار زده است.

جلسه رسیدگی به این پرونده، اسفند ماه سال گذشته در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی محمدسلطان عزیزمحمدی برگزار شد و اولیای دم با شکایت مجدد از متهم، درخواست خود را قصاص عنوان کردند.

سید حسینی، نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و کیفرخواست صادره را اینگونه قرائت کرد: با توجه به شکایت اولیای‌دم، نظریه پزشکی قانونی،‌ اظهارات شهود، گزارش مرجع انتظامی و اقرار صریح متهم، بزه انتسابی به وی محرز است و تقاضای مجازات وی را دارم.

در ادامه جلسه متهم در جایگاه قرار گرفت و ضمن قبول اتهام قتل، در تشریح روز حادثه گفت: روز حادثه در خیابان و مقابل خانه ایستاده بودم که به دلیل بارندگی شدید احتیاج به لباس گرم داشتم.

وی ادامه داد: از خواهرم خواستم لباس مناسبی را از پنجره به پایین پرتاب کند و زمانی که خواهرم لباس را برای من انداخت، مقتول و دوستش که مقابل بستنی‌فروشی ایستاده بودند، شروع به ناسزاگویی به خواهرم کردند.

متهم گفت: به سمت آنها رفتم و به آنها اعتراض کردم که ناگهان مقتول از داخل خودروی خود چوب برداشت و با آن به من حمله کرد؛ من هم با چاقویی که در جیب داشتم، چند ضربه به او زدم و فرار کردم. بعد از آنکه فهمیدم‌ محسن کشته شده است، به یکی از شهرهای شمال فرار کردم تا اینکه 9 ماه بعد دستگیر شدم.

قاضی همت‌یار بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، این جوان را به اتهام مباشرت در قتل عمد،‌ به قصاص محکوم کرد.

بعد از صدور حکم در دادگاه کیفری، پرونده برای اظهارنظر به شعبه 27 دیوان عالی کشور ارجاع داده شد که قضات این شعبه بعد از بررسی پرونده حکم دادگاه بدوی را تأیید کردند.

کد خبر 106810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
    0 0
    پس تكليف كسي كه ناسزا ميگه چي ميشه؟ يعني اگه كسي خواهر و مادر همون قاضي كه حكم صادر كرده رو مورد عنايت قرار ميداد بازم كاري نميكرد و اگر هم ميكرد مجرم شناخته ميشد. نتيجه ميگيريم اگه كسي به ما ناسزا گفت و به ناموس ما تعرض كرد و.... يا اعتراض نميكنيم و تشكر ميكنيم يا اگه اعتراض كرديم و با چوب كتك خورديم ديگه ما كسي رو نميزنيم ! اينه غيرت ايراني ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین