روزنامه ایران در این باره نوشت:
چندی قبل مردی به شعبه بیستم دادسرای ناحیه 12 تهران مراجعه کرد و با تسلیم شکایتی گفت: «اواخر سال گذشته پسرم که عضو یک شبکه سرقت بود به اتهام سرقت مسلحانه و قتل دستگیر و پس از محاکمه به قصاص- اعدام- محکوم شد. در جریان مشورت با برادر یکی دیگر از همدستان پسرم که او نیز به اتهام سرقت مسلحانه به اشد مجازات محکوم شده بود به دنبال راه نجات بودیم که با مردی به نام رحیم -47ساله- آشنا شدیم. او که خود را مقام عالی رتبه نظامی و فردی با نفوذ در دستگاه قضایی و پلیسی معرفی میکرد، در همان جلسه اول به ما گفت برای نجات دو محکوم باید دست به جیب شویم. بدین ترتیب او با وعدههای واهی طی چند مرحله حدود 140 میلیون تومان پول نقد و سه دستگاه خودروی پژو 206، سمند و پژو پارس از ما گرفت. اما با گذشت چند ماه وقتی متوجه شدیم حکم در حال اجراست به سراغ «رحیم» رفتیم اما او دفترش را تخلیه کرده و متواری شده بود.»
پس از این شکایت کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی رسیدگی به پرونده را در دستور کار قرار دادند که سرانجام متهم در جنوب تهران شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
رحیم پساز دستگیری در بازجوییها به کلاهبرداری از دو مرد میانسال اعتراف کرد. خودروهای مورد نظر نیز در خانه یکی از دوستانش کشف شد.
سرهنگ کارآگاه علیغیاثوند- رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ- با اعلام این خبر گفت: متهم در حال حاضر با قرار 230 میلیون تومانی بازداشت است و تحقیقات بیشتر از وی ادامه دارد. از آنجا که احتمال ارتکاب جرائم مشابه از سوی او وجود دارد افرادی که با این شیوه هدف کلاهبرداری قرار گرفتهاند میتوانند برای شناسایی متهم و پیگیری شکایت به پایگاه هفتم پلیس آگاهی واقع در میدان پانزده خرداد مراجعه کنند.
سرهنگ غیاثوند همچنین ضمن هشدار به خانوادهها گفت: مردم باید بدانند پروندههای قضایی فقط باید از راههای قانونی و مراجع قضایی یا وکیل قانونی پیگیری شود. افرادی هم که بهعنوان واسطه یا کارچاق کن ادعاهایی مطرح میکنند هیچ تأثیری در روند رسیدگی به پروندهها ندارند و فقط قصد سرکیسهکردن خانوادهها را دارند.
نظر شما