به گزارش خبرآنلاین اهم مطالب مطروحه در این مصاحبه به این شرح است.
*اصولگرایان در اصول خود اشتراکات محکمی دارند و بر همین اساس است که با اصل قرار دادن آنها، توانستهاند اذهان عمومی را به سوی خود معطوف کنند.
* در مجموع، تحلیل من این است که اقدامات انحرافی و تدابیر غلط به حدی نگران کننده نیست که اصولگرایان نگران صندوق رای در انتخابات باشند.
*«اقبال عمومی به اصولگرایی» چیزی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
* بعضی از چالش های بین مجلس و دولت را نمی توان قابل احترام دانست. متاسفانه به کرات مشاهده می شود که از طرفی برخی نماینده ها بر اساس نگاه شخصی ایراد وارد می کنند و از سوی دیگر این دولتیها هستند که با احساس قدرت، نمیخواهند نظرات دیگران را گوش کنند.
*[در باره تقسیم بندی«اصولگرای ناب و غیرناب»] اصولگرایی طیف گستردهای است و نمیتوان اصولگرایی را تا به آن حد محدود کنیم که فقط خود را اصولگرا ببینیم. این کارها با هدف محدود کردن فضای اصولگرایی صورت می گیرد تا جریانی فقط طیف خود را اصولگرا معرفی کند و دیده شود که این امر نمیتواند مورد قبول واقع شود.
* آقایان در حالی از ملی گرایی حرف می زنند و تلاش می کنند مردم را از این طریق به خود نزدیک کنند که سابقه شان نشان می دهد این حرکات ژست سیاسی است و بهطور حتم مردم این گروه را پس می زنند تا فریبکاریشان به کشور هزینه وارد نکند. تظاهر بر جلب آرای عمومی نمی تواند در چارچوب اصولگرایی و حتی چارچوب منطق جایی داشته باشد، مثلا تلاش برای جلب رای با کمک گرفتن از کوروش و مطرح کردن بحث های لیبرالی در حالی که تسبیح می چرخانند، نشان می دهد که آنها در قالبی نمایشی فرو رفتهاند تا رای بیشتری را به دست آورند. این نوع افراد برای مردم غیرقابل محاسبه می شوند و با توجه به احتمال «تغییر هویت» با شرایط زمان که طبیعی است، مردم به آنها توجه نشان نمی دهند.
نظر شما