مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مهارت خانهداری یکی از شاخصهای انتخاب "ستاره دخت ایرانی " است، گفت: والدین در مهارت خانهداری با شاخصهایی مانند مدیریت کارهای خانه و چگونگی طبخ و تهیه غذای اصیل ایرانی به دانشآموزان امتیاز میدهند.
مهری سویزی در خصوص طرح دانشآموزی "ستاره دخت ایرانی " اظهار داشت: این طرح با هدف معرفی دانشآموزان دختر برتر در مقطع متوسطه در زمینههای علمی و اخلاقی برگزار میشود و دانشآموزان دختر برگزیده به لحاظ علمی و اخلاقی، ابتدا در سطح مدرسه و سپس منطقه انتخاب شده و نهایتاً سه نفر از آنها در سطح کشور برگزیده خواهند شد.
وی با بیان اینکه ملاکهای انتخاب دانشآموزان دختر متوسطه به عنوان "ستاره دخت " شامل موارد متعددی است که برای هر یک از این ملاکها، شاخصهایی به همراه امتیاز تعریف شده است، گفت: ملاک علمی با شاخصهای معدل، اختراع، اکتشاف و تألیف کتاب؛ ملاک دینی با شاخصهای حفظ قرآن کریم، تلاوت صحیح قرآن و نماز، حجاب و عفاف؛ ملاک اخلاقی با شاخصهای انضباط و اشتهار به حسن خلق و ملاک اجتماعی با شاخصهای رتبههای برتر در عرصههای فرهنگی، هنری و ورزشی، داشتن روحیه مسئولیتپذیری، نوعدوستی و وجدان جمعی و عضویت در تشکلهای دانشآموزی در طرح "ستاره دخت ایرانی " مد نظر هستند.
مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش در خصوص ملاک خانواده عنوان کرد: ملاک خانواده با شاخصهای رضایتمندی والدین و مهارتهای خانهداری، ایثار در خانواده که شامل صبر و بردباری در مشکلات خانوادگی و معلولیت پدر و مادر است همچنین خانواده ایثارگر در انتخاب دانشآموزان "ستاره دخت " مورد توجه قرار میگیرند.
وی در خصوص مهارت خانهداری بیان کرد: در مهارت خانهداری، والدین با شاخصهایی همچون مدیریت کارهای خانه، تغذیه سالم برای تأمین سلامت و چگونگی طبخ و تهیه غذای اصیل ایرانی به دانشآموزان امتیاز میدهند.42201
نظر شما