فارس نوشت:

 رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی گفت: پلیس منازلی را که با کاربری‌های خلاف قانون به صورت روزانه یا هفتگی اجاره داده می‌شود شناسایی می‌کند.

سرهنگ رضا غنی‌لو گفت: اجاره منازل در سراسر کشور بر اساس ضوابط خاصی صورت می‌گیرد و قانون تمام این ضوابط را مشخص کرده است.

وی اظهار داشت: متأسفانه بعضی از افراد که عمده آنها مالک نبوده برای مقاصدی خاص مانند برپایی مراسم‌ پارتی یا مسائل دیگر خانه‌هایی که دارای ویژگی خاص بوده را به صورت روزانه یا هفتگی اجاره می‌دهند که این خانه‌ها دارای باغ‌های بزرگ یا در محله‌های خلوت و به دور از دید عام واقع شده است تا این افراد بتوانند این‌گونه مراسم‌ را به راحتی در این اماکن برگزار کنند.

سرهنگ غنی‌لو افزود: بر همین اساس، پلیس نظارت بر اماکن عمومی و پلیس امنیت اخلاقی در این خصوص اقدامات لازم برای شناسایی این‌گونه اماکن را در دستور کار خود قرار داده است.

این مقام پلیس گفت: اکثر افرادی که اقدام به اجاره این‌گونه اماکن برای برپایی مراسم یا مقاصد خاص خود می‌کنند به علت اینکه تحت پیگرد قرار نگیرند هیچگونه مدارکی از خود برای اجاره کردن ارائه نمی‌دهند، بنابراین مالکان باید توجه داشته باشند که برای اجاره دادن ملک خود حتماً ضوابط مربوط به قراردادهای اجاره ملک را رعایت کنند.

وی اظهار داشت: بر اساس قانون؛ اجاره دهنده باید یا مالک باشد یا وکیل قانونی مالک؛ چرا که همان طور که گفته شد اکثر افرادی که اقدام به اجاره دادن چنین اماکنی می‌کنند مالک نیستند به این علت که مالکان این گونه املاک از وضعیت مالی بسیار خوبی برخوردار هستند و اساساً نیازی به این کار ندارند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی ناجا افزود: بر اساس قانون تنظیم ضوابط مالک و مستأجر باید دارای هویت مشخص باشد و در قرارداد باید حتماً قید مدت اجاره ذکر شد و قرارداد باید به امضا دو طرف به همراه دو شاهد برسد چرا که درصورت نداشتن هر کدام از این موارد قرارداد هیچ اعتباری نخواهد داشت.

سرهنگ غنی‌لو تصریح کرد: بر این اساس در صورت انجام هرگونه تخلف و جرم در ملک از قبیل کلاهبرداری یا انجام روابط نامشروع یا اقدام ضد امنیتی در صورت اطلاع مأموران و شکایت افراد، اگر موارد قانونی در انعقاد قرارداد در نظر گرفته نشده باشد مالک یا اجاره دهنده شریک در جرم شناخته می‌شود.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات نیروی انتظامی با اشاره به مجازات‌های در نظر گرفته شده برای متخلفان گفت: برای این افراد علاوه بر جزای نقدی مجازات حبس در نظر گرفته شده است. سرهنگ غنی‌لو اعلام کرد: در صورت تکرار و اصرار به ارتکاب این گونه جرائم به عنوان مثال تشکیل خانه فساد؛ فرد مجرم، مفسد فی الارض شناخته خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی ناجا گفت: بنگاه‌هایی که اقدام به معرفی چنین امکانی می‌کنند اکثراً بنگاه‌های غیر مجاز بوده اما مجموعه پلیس اطلاعات و امنیت در این خصوص اقدامات خوبی در جهت شناسایی این اماکن انجام داده است و مردم در صورت مشاهده چنین مواردی می‌توانند با تلفن 110 تماس گرفته و پلیس را در جریان قرار دهند.

کد خبر 116935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    0 0
    دست پليس درد نكند اما فكر ميكنم ايجاد امنيت اولين اولويت پليس است كه اين روز ها بسيار كم شده است زورگيري ها در روز روشن و در مناطق شلوغ كيف قاپي ها و سرقت