قرار است در نخستین عمل جراحی کاشت چشم بیونیک دائمی، تراشه‌ای به مساحت 3 میلی‌متر مربع که از 1500 حسگر پوشیده شده و با باتری کار می‌کند، در شبکیه چشم 6 نابینا کاشته و بینایی را به آنها بازگرداند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، بیمارستان دانشکده «کینگ» در مارس 2011 / اسفند 1389، آزمایش این ریزتراشه کوچک را آغاز خواهد کرد با این امید که بتواند انقلابی در درمان نابینایی ایجاد کند. این آزمایش در پی تجربه موفق چند ماه گذشته در آلمان انجام می‌شود که طی آن، سه بیمار توانستند چند روز پس از نصب این ریزتراشه‌ها، بینایی خود را بازیابند.

در آزمایش انجام شده در آلمان،‌ تراشه پس از سه ماه از چشم بیماران بیرون آورده شد؛ اما بیماران انگلیسی پس از پوشش‌دهی جدید تراشه توسط دانشمندان که آن را برای استفاده طولانی‌مدت ایمن می‌کرد،‌ این کاشت را به طورت دائمی دریافت خواهند کرد.

این تراشه با اندازه 3 میلی‌متر مربع از 1500 حسگر نوری پوشیده شده که برای جایگزینی حسگرهای آسیب‌دیده شبکیه چشم که معمولا در اثر بیماری «پیگمانته شبکیه» به‌وجود می‌آید، طراحی شده است. البته پزشکان امیدوارند این تراشه بتواند نابینایی ناشی از انحطاط ماکولا را نیز که در اثر کهولت سن ایجاد می‌شود درمان کند.

قرار است شش بیمار در این جراحی آزمایشی در اوایل فوریه / اواسط بهمن شرکت کنند و سپس، متخصصان به مدت یک ماه تراشه‌ها را برای هر بیمار درست کنند. شش بیمار دیگر نیز این عملیات را در بیمارستان چشم آکسفورد انجام خواهند داد.

چشم‌های بیونیکی پیش از این نیز مورد استفاده قرار گرفته ‌بودند، اما این چشم که با باتری کار می‌کند، اولین نوعی است که لوازم جانبی دست‌وپاگیری مانند دوربین نصب شده بر عینک دودی لازم ندارد.
50

کد خبر 118283

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین