رییس سازمان بازرسی کشور معتقد است برای مبارزه با فساد اقتصادی در بحث تقنینی نیازهای جدی به اصلاح قوانین و ایجاد قوانین جدید داریم.

 

به گزارش خبرآنلاین مهم ترین بخش های سخنان حجت الاسلام پورمحمدی در برنامه تلویزیونی دیروز، امروز فردا را در ادامه بخوانید:

  • در جامعه ما احساس خوبی نسبت به مبارزه با فساد وجود ندارد و مردم در مواجه با ما به عنوان سازمان مسئول، شکایاتی را مطرح می کنند که نشان دهنده عدم رضایت آنها از این مبارزه است. در حوزه مبارزه با فساد ما نباید خودمان را با کشورهای دیگر مقایسه کنیم بلکه باید با آرمان ها و ارزش های خودمان این موضوع را مقایسه کنیم.
  • مقام معظم رهبری نماینده اصلی احساس عمومی و افکار عمومی در جامعه هستند و دغدغه ایشان در خصوص مبارزه با فساد بسیار جدی است و به همین دلیل ما باید نه صرفا در عمل که در شناخت صحیح مسئله همت کنیم و اذهان عمومی را در خصوص این مبارزه توجیه کنیم.
  • در بحث مبارزه با فساد صرفا برخورد با فرد مفسد ملاک نیست، به عنوان مثال در موضوع مواد مخدر که دارای تمامی جنبه های فساد است، خیلی قوی برخورد کردیم و این مسئله را تمامی کشورهای دنیا اذعان می کنند. در بحث مبارزه با مواد مخدر  3600 شهید دادیم و چقدر از قاچاقچیان را اعدام کردیم، که حتی دنیا می گوید چرا این قدر اعدام می کنید؟ اما وقتی بستر پذیرش اعتیاد در کشور وجود دارد ضمن اینکه قوی ترین برخوردها و سازو کارهای گسترده را انجام دادیم چندان راضی نیستیم و در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی هم همین طور است.
  • برای مبارزه با فساد اقتصادی؛ شناخت، بررسی، مدیریت ، مبارزه و تبلیغات قوی نیاز داریم. در بحث تقنینی نیازهای جدی به اصلاح قوانین داریم. از سویی در حوزه اجرایی نیز، اقتصاد ما نامتعادل است که یکی از اهداف قانون هدفمند کردن یارانه ها نیز همین جلوگیری از رانت ها و فساد و ویژه خواری ها است.
  • باید بپذیریم سرعت و جدیت مسئولان در برخورد با مواد مخدر با توجه به میزان حساسیت و درخواست مقام معظم رهبری از ما خوب نبوده است. خروجی و احساس عمومی ما با شدت حساسیت و توقعی که وجود دارد متناسب نبوده است.

/30

 

کد خبر 121334

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پیمان حاج محمودعطار IR ۰۷:۰۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۷
    0 0
    درقوانین کیفری امروز درایران درخصوص جرائم علیه اموال دولتی و مفاسداقتصادی و اداری بسیارقانون وجوداردوچنانچه اراده جمعی درمبارزه بامفاسداقتصادی باشدباهمین قوانین کنونی نیزمی توان با مجرمین برخوردقانونی کردونیازبه تصویب قوانین جدیدنداریم.مشکل درحال حاضرکمبودقوانین نیست بلکه مشکل کمبودمجریان صحیح قانون است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین