به گزارش فارس:

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ضروری به 60 هزار نفر از بازنشستگان کشوری همزمان با 22 بهمن خبر داد.

ایراندخت عطاریان با اشاره به برگزاری مراسم قرعه کشی پرداخت وام ضروری به بازنشستگان کشوری اظهار داشت: براساس اطلاعیه صندوق از دهم آذر تا روز دهم دی ماه، حدود 83 هزار بازنشسته و وظیفه بگیر فرم درخواست وام را از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری تکمیل کرده‌اند که در نهایت با برگزاری مراسم قرعه کشی 60 هزار نفر از آنها انتخاب شدند.

وی در خصوص مبلغ وام پرداختی به بازنشستگان و شرایط باز پرداخت آن افزود: مبلغ وام‌ها بین 500 هزار تا یک میلیون تومان است ضمن اینکه اقساط این وام 36 ماهه است و همزمان با 22 بهمن وام‌ها پرداخت می‌شود.

عطاریان ادامه داد: صندوق بازنشستگی جهت حمایت بیشتر از بازنشستگان کشوری در زمینه اقتصادی تصمیم به پرداخت تسهیلات به این افراد گرفته است ضمن اینکه سال آتی نیز این تسهیلات ادامه خواهد داشت و بقیه بازنشستگان می‌توانند از آن استفاده کنند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ارائه برنامه‌های فرهنگی به بازنشستگان خبر داد و اضافه کرد: سطح و کیفیت برنامه‌ها نسبت به سال گذشته بهتر شده است به طوری که در سال جاری بازنشستگان و خانواده‌هایشان از بسیاری از برنامه‌ها استفاده کردند.42201

کد خبر 122439

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین