معارفه رسمی پدیده جوان فرانسوی در بارسا/ عکس

ورزش سه نوشت: شب گذشته بود که باشگاه بارسلونا رسما خبر از جذب ژان کلر تودیبو از باشگاه تولوز فرانسه را داد.

این انتقال البته قرار بود در تابستان صورت بگیرد و قرارداد نیز سه هفته پیش امضا شده بود. ژان کلر تودیبو به عنوان بازیکن آزاد به بارسا پیوسته بود و این مساله خشم سران تولوز را در پی داشت و او به تیم دوم تبعید شد. مسئولان بارسا با اطلاع از این قضیه تصمیم گرفتند تا انتقال را همین زمستان نهایی کنند و با پرداخت 2 میلیون یورو، تودیبو شش ماه زودتر به هم تیمی های جدیدش اضافه خواهد شد.

او امروز صبح در تست های پزشکی حاضر شد و سپس در حضور جوزپ بارتومئو، رئیس بارسا قراردادش را امضا کرد. تودیبو در ادامه، با به تن کردن پیراهن بارسلونا وارد نوکمپ شد تا برای اولین بار قدم به این ورزشگاه باشکوه گذاشته باشد.

تودیبو ششمین مدافع میانی بارسلونا در فصل جاری است و باید دید که در هفته های پیش رو، فرصت برای اثبات ارزش هایش خواهد داشت یا خیر.

43 43
کد مطلب 1227972

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین