۰ نفر
۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰
۸ توصیه برای انتخاب بهترین وکیل مهاجرت

برای پروندهٔ مهاجرت خود به‌دنبال کمک هستید؟ نمی‌دانید چگونه وکیل مهاجرت خوب پیدا کنید؟ بعضی‌ها به‌دنبال کمک سریع هستند، اما هر وکیلی که سر راهتان قرار می‌گیرد، لزوما وکیل مهاجرت خوبی نیست. باید وقت بگذارید و وکیل فوق‌العاده‌ای پیدا کنید که باصلاحیت و باانگیزه باشد. در این مقاله، ۸ توصیه برای انتخاب بهترین وکیل مهاجرت را آورده‌ایم؛ با ما همراه باشید.

۱. کیفیت را انتخاب کنید

گر می‌خواهید بهترین وکیل مهاجرت را انتخاب کنید، باید چشم‌تان را باز کنید. با اولین وکیلی که سرراهتان قرار می‌گیرد قرارداد نبندید. بهتر است به‌دنبال وکیلی باشید که بتواند مانند حرفه‌ای‌ها به پروندهٔ شما رسیدگی کند، نه اینکه فقط تعرفهٔ او را مدنظر قرار بدهید.

مسلما در چنین شرایطی، تعدیل هزینه‌ها خوب است، اما صرفا گزینهٔ ارزان‌تر را انتخاب نکنید. اگر دربارهٔ مهاجرت واقعا جدی هستید، این هزینه‌ها ارزش نتیجهٔ نهایی را خواهند داشت.

هر وکیل بالقوه‌ای که مناسب می‌بینید را به‌دقت بررسی کنید. وکیل مهاجرت خوب باید بتواند شما را متقاعد کند که این کار را از همه بهتر انجام می‌دهد.

۲. مشورت کنید

مشورت در مورد وکیل مهاجرت

اگر دنبال وکیلی برای پروندهٔ مهاجرت خود هستید، بهتر است به شبکهٔ دوستان و آشنایان رجوع کنید و ببینید آیا کسی هست که در گذشته با وکیل مهاجرتی کار کرده باشد یا نه.

از دوستان و اقوام بپرسید. شاید یکی از اطرافیان یا افرادی که می‌شناسید، بتواند شما را با شخصی آشنا کند که قبلا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا مهاجرت از طریق کار را تجربه کرده و وکیل فوق‌العاده‌ای هم می‌شناسد. این‌طور پرس‌وجوها، راه بسیار خوبی برای یافتن وکیل مهاجرت مناسب هستند. از اینترنت هم می‌توانید استفاده کنید. گاهی‌اوقات اطلاعات و نظراتی در مورد وکیل‌های مهاجرت به‌صورت آنلاین می‌خوانید که واقعا مفید هستند. اگر شکایتی در مورد وکیلی دیدید، با او مطرح کنید و بیشتر تحقیق کنید چرا که ممکن است کار رقبای او باشد!

۳. گواهی‌نامه را بررسی کنید

وقتی وکیل بالقوه‌ای برای پروندهٔ خود پیدا کردید، باید مطمئن شوید که او واقعا این‌کاره است. گواهی‌نامه‌های او را بررسی کنید و ببینید در چه حیطه‌هایی تجربه دارد. بعضی از این اطلاعات را در وب‌سایت آن وکیل می‌توانید بخوانید یا حتی از خودش بخواهید، در عین حال می‌توانید از منابع دیگری هم برای بررسی گواهی‌نامهٔ او استفاده کنید.

با سازمان‌های داخلی تماس بگیرید که آن وکیل در آنجا مشغول است و یا در وب‌سایت آن‌ها جست‌وجو کنید. بپرسید آیا او قبلا شکایتی هم داشته، یا پرونده‌هایی که به سرانجام نرسیده‌اند، یا اطلاعات دیگری هم دربارهٔ وی وجود دارد که لازم باشد بدانید.

۴. با بهترین وکیل‌های مهاجرتی که انتخاب کردید، ملاقات کنید

بعد از اینکه فهرستی از بهترین وکیل‌های مهاجرتی تهیه کردید، باید به ملاقات آن‌ها بروید تا بتوانید فهرست خود را کوتاه‌تر کنید.

با هر وکیلی ملاقات کرده و هم‌صحبت شوید، یا حتی می‌توانید با او تماس تلفنی بگیرید و بعد هم تصمیم بگیرید که آیا وی می‌تواند گزینهٔ مناسبی برای شما و نیازهایتان باشد یا نه.

در این ملاقات‌ها، از وکیل دربارهٔ پرونده‌هایی بپرسید که قبلا روی آن‌ها کار کرده‌اند. ببینید آیا دربارهٔ قانون مهاجرت تجربه دارند یا نه، آیا قبلا پرونده‌ای شبیه به پروندهٔ شما داشته‌اند یا نه. ببینید در چه حیطه‌هایی تجربه دارند و اطمینان پیدا کنید که برای شما مناسب هستند.

۵. معرف‌ها را بررسی کنید

اگر وکیلی را مدنظر دارید، حتما با او قراری می‌گذارید و دربارهٔ شرایط خود مشورت می‌کنید. این جلسه، جای خوبی برای درخواست توصیه‌کننده از وی است.

وکیل مهاجرت مجرب و حرفه‌ای، حتما می‌تواند شماره تماس صاحبان برخی از پرونده‌های قبلی خود را در اختیارتان بگذارد؛ کسانی که از همکاری با وی راضی بوده‌اند. وکیل مهاجرت خوب، حتما باید فهرست بلندبالایی از مشتری‌های راضی و موفق هم داشته باشد.

اگر با این افراد صحبت کنید و آن‌ها هم همین وکیل را به شما توصیه کنند، مطمئن می‌شوید که نتیجهٔ پروندهٔ شما هم راضی‌کننده خواهد بود.

۶. دربارهٔ هزینه‌ها مذاکره کنید

بررسی هزینه‌های وکیل مهاجرتی

پیش از آنکه قرارداد ببندید، باید بدانید دقیقا چه مبلغی پرداخت خواهید کرد. با وکیل مدنظرتان دربارهٔ هزینه‌ها مذاکره کنید و مطمئن شوید که هر دو طرف، نسبت به انتظارات‌تان از یکدیگر، کاملا آگاه هستید.

تعریفهٔ این وکیل را با وکیل‌های دیگر مقایسه کنید. ببینید آیا به‌صورت ساعتی پول می‌گیرند یا تعرفهٔ مشخصی دارند.

در نهایت، دربارهٔ هزینه‌های اضافی بپرسید که طی روند رسیدگی به پرونده پیش می‌آیند، به‌طور مثال هزینه‌های ترجمه، هزینه‌های پستی یا هزینه‌های رفت‌وآمد.

۷. باید حس خوبی داشته باشد

علاوه بر جنبه‌های فنی‌تر انتخاب وکیل مهاجرت خوب، باید به قلب خودتان هم رجوع کنید. اگر همه چیز وکیل مدنظرتان روی کاغذ خوب است، ولی حس خوبی نسبت به او ندارید، بهتر است قیدش را بزنید.

شاید بعضی‌ها ویژگی‌هایی از وکیل مهاجرت انتظار دارند که کاملا شخصی هستند؛ این هم ایرادی ندارد. به‌طور مثال شاید بعضی‌ها ترجیح بدهند با وکیل خانم همکاری کنند و بعضی هم وکیل آقا را ترجیح بدهند.

در ضمن به‌دنبال وکیلی باشید که فارسی‌زبان است، یا فارسی را خوب می‌داند. چون با وکیلی که به زبان شما آشنا نیست، نمی‌توانید درست ارتباط برقرار کنید و کل این فرایند دشوارتر می‌شود.

خلاصه از آنجا که قرار است رابطه‌تان برای مدتی ادامه داشته باشد، باید حس خوبی نسبت به او داشته باشید.

۸. از فضای ابری استفاده کنید

به‌دنبال وکیلی باشید که بخواهد و بتواند به‌جای کاغذبازی‌های بیش از حد، از فضای ابری و امکانات اینترنتی استفاده کند. مراودهٔ بدون‌کاغذ، این فرایند را خیلی آسان‌تر می‌کند.

اگر بتوانید اسناد را به‌طور الکترونیکی امضا کنید، خیلی راحت‌تر از پس حجم بالای کاغذبازی‌های معمول این فرایند برمی‌آیید. پولی هم که بابت ارسال و دریافت مرسوله‌ها هزینه نخواهید کرد. اگر وکیل مهاجرت بتواند در فضای ابری و از طریق ابزارهای آنلاین با شما کار کند، اضطراب‌تان هم کمتر می‌شود و این فرایند به راحتی هرچه بیشتر پیش خواهد رفت.

البته برای برخی ویزاها به عنوان مثال ویزای استرالیا برای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، چنین چیزی امکان‌پذیر نیست و باید اسناد به صورت هاردکپی نیز به استرالیا ارسال شود.

سخن آخر

این ۸ توصیه را به کار بگیرید تا بهترین وکیل مهاجرت را انتخاب کنید، وکیلی که به او و کارش اعتماد داشته باشید. وکیلی را انتخاب کنید که نیازهای شما را می‌فهمد. مهاجرت از طریق کار یا سرمایه گذاری کار زیادی می‌طلبند، اما در نهایت ارزش تلاش و هزینه شما را دارند.

اگر تمایل دارید به استرالیا مهاجرت کنید، می‌توانید از دکتر دانیال شبرخ، وکیل رسمی امور مهاجرتی و وکیل پایه یک دادگستری استرالیا کمک بگیرید. کارشناسان و وکلای زبده مجموعه ایشان به نام مهاجرت پلاس، علاوه بر انجام صفر تا صد خدمات خدمات مهاجرتی، در استرالیا نیز در تمامی زمینه‌های حقوقی، مالی و مالیاتی شما را همراهی خواهند کرد. برای آشنایی بیشتر با ایشان می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

وکیل مهاجرت استرالیا

کد خبر 1237760

خدمات گردشگری