۰ نفر
۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۱
گازرسانی به ۴۲۰ روستای لرستان در سال ۹۷

مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت: طرح گازرسانی به ۴۲۰ روستای استان لرستان در سال ۹۷ به بهره برداری رسید

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، غلامرضا لطفعلیان بیان اینکه هم اکنون ۱۶۰۰ روستای استان از نعمت گاز بهره مند هستند ،گفت : از این تعداد طرح گازرسانی به ۴۲۰ روستا در سال جاری اجرا شده به بهره برداری رسیده است . غلامرضا لطفعلیان گفت : در سالهای اخیر ، گازرسانی به روستاها اولویت نخست شرکت گاز استان بوده بطوریکه هم اکنون طرح گازرسانی به بیش از ۳۶۰ روستای استان در حال اجرا می باشد .

وی افزود : در سال جاری ، گازرسانی به شهر درب گنبد علیرغم سختی فراوان به بهره برداری رسید و طرح گازرسانی به شهر شول آباد که تنها شهر بدون گاز استان است نیز آغاز شد . لطفعلیان در مورد ادامه گازرسانی گفت : روند شتابان گازراسنی در استان ادامه خواهد یافت و روستاهای واجد شرایط تا پایان سال ۹۸ از نعمت گاز بهره مند خواهند شد .

برخورداری ۲۴ شهر استان از نعمت گاز

مدیر عامل شرکت گاز لرستان گفت : هم اکنون ۲۴ شهر استان از نعمت گاز برخوردارند که ۹۹.۵ درصد جمعیت شهری را شامل می شود . وی خاطرنشان کرد ؛ جمعیت روستایی بهره مند از گاز استان نیز در حال حاضر ۸۸ درصد می باشد که با وجود طرحهای در حال اجرا این رقم نیز تا پایان سال آینده افزایش خواهد داشت و اکثر شهرهای استان به جمع شهرهای سبز افزوده خواهند شد .

لطفعلیان افزود : علیرغم محدودیت منابع و سایر مشکلات موجود شرکت گاز در یک سال اخیر عملکرد کم نظیری از خود بجای گذاشته و امید می رود موجب جلب رضایت هم استانیهای عزیز قرار گیرد .

46

کد خبر 1238495

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار