کیهان نوشت:

یک تحلیلگر سرشناس امور امنیتی در اسرائیل تاکید کرد که با جابجایی های اخیر در سیستم های امنیتی و نظامی این کشور، امکان هرگونه رویارویی با ایران از بین رفته است.

«آلوف بن» در مقاله ای که روز چهارشنبه 22 دی 1389 در هاآرتص نوشت، تاکید کرده است که «مئیر داگان» از موساد رفته، «تامیر پرادو» جانشین او اعتقادی به جنگ ندارد، «گابی اشکنازی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل در حال بازنشسته شدن است، و «عاموس یادلین» رئیس اطلاعات ارتش (امان) هم به کتاب نوشتن روی آورده است.

بنا به گزارشی که همدمی (سایت وزارت خارجه اسرائیل) در روز پنجشنبه 23دی منتشر کرده، این را ارزیابی کرده است که مقامات رهبری اسرائیل را در رابطه با ایران می توان به دو جناح «پیروان شدت عمل» و «میانه روها» تقسیم کرد. به گفته او، نخست وزیر (نتانیاهو) و وزیر دفاع (ایهود باراک) در راس جناح طرفداران شدت عمل قرار گرفته اند: نتانیاهو بمب را یک تهدید جدی برای ادامه موجودیت اسرائیل و بقای ملت یهود می داند و باراک نگران آن است که توازن راهبردی به زیان اسرائیل برهم بخورد.

به نوشته «آلوف بن»، جناح مقابل که خواهان احتیاط و میانه روی است، از فرماندهان ارشد نظامی و مقامات بلندپایه امنیتی تشکیل شده است. وی می نویسد: گفته می شود افرادی چون گابی اشکنازی (رئیس ستاد کل ارتش)، مئیر داگان (رئیس کنار رفته موساد)، عاموس یادلین (رئیس رکن اطلاعات ستاد ارتش) و یوال دیسکین (رئیس سرویس امنیت داخلی اسرائیل-شاباک) بر این باورند که گزینه نظامی نمی تواند راه درستی برای خنثی کردن این برنامه ها باشد. به گفته «آلوف بن» این افراد عقیده دارند، حمله نظامی ممکن است برای اسرائیل زیان های سنگینی درپی داشته باشد، شهروندان رژیم صهیونیستی آسیب های فراوان ببینند، تلفات سنگین به بار آید و ایران از مشروعیت جهانی برای بازسازی تاسیسات اتمی منهدم شده برخوردار گردد و آنگاه دو اسبه به سوی اتمی شدن بشتابد.

/30119

کد خبر 123938

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    0 0
    اسرائیل اگر میتونه لبنان که بغل دستش هست بگیره

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین