تدوین منشور اصولگرایی اتفاق مبارکی است و در زمانه ای تنظیم شده است که برخی شکاف ها در جریان اصولگرایی رخ داده است. ورود به هنگام جامعتین به این موضوع و باز تعریف اصولگرایی می تواند به وحدت بیش از پیش اصولگرایان کمک و آینده بهتری را برای این منظور ایجاد کند. ضمن اینکه «بصیرت اصولگرایان» می تواند عاملی برای اجرایی شدن این منشور از سوی این دو تشکل روحانی امتحان پس داده باشد.
در این منشور قبل از تعریف اصولگرایی از ضرورت«وحدت» سخن گفته شده است و محوریت ولایت فقیه مورد تاکید قرار گرفته است.
توجه به جایگاه مرجعیت را در فرمایشات و عملکرد رهبر انقلاب دیده و شنیده ایم. مقام معظم رهبری در جریان سفر 10 روزه خود به قم صراحتا تاکید داشتند که مراجع باید تجلیل شوند و روحانیت که در حوزه دین کار کارشناسی می کند باید به این امر توجه کرد. حرف و سخن و عمل ایشان باید مورد توجه قرار بگیرد و این تنها یک بحث نظری نیست و از پشتوانه عملکرد رهبر انقلاب برخوردار است و ایشان به صورت کاملا شفاف با این مساله برخورد کردند و شاهد این مدعا هم چند سفری است که ایشان بعد از سفر به قم برای بازدید از مراجع انجام دادند.
نکته ای که در این میان برخی نگران آن هستند این است که برخی طیف های اصولگرایی به یک اندازه به شاخص های مود اشاره جامعتین عنایت نداشته باشند. در این زمینه باید به چند موضوع توجه کرد. نخست آنکه باید پذیرفت که اصولگرایی طیف وسیعی است و ممکن است جریاناتی باشند که به روحانیت و مرجعیت به اندازه کافی توجه نداشته باشند و براساس برخی القائات حرف های را بزنند که در تضاد با اصولگرایی است.دراین زمینه نگاه و عملکرد رهبری برای ما اصیل است.
برای اینکه این تفاوت نگاه ها در زمینه مرجعیت به وحدت اصولگرایان ضربه نزند باید مسائل اصلی وفرعی را از هم جدا کرد. البته نباید ساده اندیشی کرد چرا که کسانی هستند که به دنبال کار خود هستند.
فکر می کنم برای اینکه جریان اصولگرایی شاداب، فعال و اصیل باشد باید به این نکات توجه کرد: ما دنبال اصولگرایی بدلی نیستیم. ممکن است در کنار قدرت گرفتن برخی گروه ها جریان های فرعی هم رشد کند و بخواهند جایگزین جریان های اصلی شوند اما ما اعتقاد داریم با هوشیاری و همدلی اصولگرایان و توجه به جریان های اطراف اولا کارآمدی اصولگرایان به منصه ظهور می رسند، ضمن اینکه از انشاق های اصولگرایان جلوگیری می کند.
نماینده قم در مجلس
/3028
نظر شما