ایران با بارش‌های اخیر از خطر کم‌آبی نجات یافت

کلانتری با اشاره به بارش های ۱۰ روز اخیر در منطقه زاگرس یادآوری کرد: در پی این بارش ها حدود ۸۰ میلیارد متر مکعب بارندگی در کشور روی داد و کشور ما که حدود ۱۱ سال در خشکسالی بسر می برد، از خطر کم آبی نجات یافت.

به گزارش خبرآنلاین؛ عیسی کلانتری با اشاره به سرمایه گذاری دولت برای احیای دریاچه ارومیه و تلاش مدیران دولت در این زمینه، اظهار داشت: در پی بارش های اخیر تراز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته حدود ۳۶ سانتی متر افزایش یافته است.

وی افزود: تا پایان امسال با انتقال آب رودخانه زاب به دریاچه ارومیه سالانه ۶۵۰ میلیون متر مکعب آب وارد این دریاچه می شود.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: با احتساب سالانه ورود حدود ۳۰۰ میلیون متر معکب حق آبه دریاچه ارومیه از طریق وزارت نیرو و شرکت های آب و فاضلاب منطقه، سالانه حدود یک میلیارد متر مکعب از اوایل سال آینده به آب این دریاچه اضافه می شود.

کلانتری با بیان اینکه خطر خشکی دریاچه ارومیه از سال گذشته برطرف شده است، ادامه داد: تراز سطح آب دریاچه ارومیه پس از بارش ها تا ۱۰ فروردین امسال به حدود یک هزار و ۲۷۱.۰۸ متر رسیده است که این میزان در مدت مشابه سال گذشته یک هزار و ۲۷۰.۷۲ متر بود و این آمار حاکی از افزایش حدود ۳۶ سانتی متری تراز آب این دریاچه است. 

وی گفت: میزان بارش در سال آبی جاری در حوضه دریاچه ارومیه ۳۷۹.۳ میلی متر بود که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۶ درصد افزایش یافته است به طوری که در سال آبی گذشته میزان بارش ۲۵۹.۶ میلی متر بود.

کلانتری با اشاره به بارش های ۱۰ روز اخیر در منطقه زاگرس یادآوری کرد: در پی این بارش ها حدود ۸۰ میلیارد متر مکعب بارندگی در کشور روی داد و کشور ما که حدود ۱۱ سال در خشکسالی بسر می برد، از خطر کم آبی نجات یافت.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست کشور پس از دیدار با محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی برای ارزیابی وضعیت دریاچه ارومیه از این دریاچه بازدید کرد.

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1246032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۲
    0 0
    مردم ایران بدلیل جنگل تراشی، لایروبی نکردن رودها، ساخت و ساز غیرکارشناسی از هستی ساقط شدند. مزارع و مغازه وکارخانه و دامداریشان از بین رفت