وزیر اقتصاد و اموردارایی با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در واگذاری امور به سرمایه گذار بخش خصوصی الگوی مناسبی برای بنادر کشور محسوب می شود یادآور شد قرارگیری بندرامیرآباد در کریدور شمال – جنوب و حلقه ارتباط کشورهای آسیای میانه و شمال دریای خزر با جنوب ایران موجب افزایش ترانزیت کالا در این بندر می شود.
عضو ارشد تیم اقتصادی دولت ، بندر امیرآباد را نقطه امید بخش و قابل اعتنا اقتصاد کشور برشمرد که افزایش میزان تخلیه وبارگیری و صادرات کالای آن در سال جاری می تواند نویدبخش رونق تولید در منطقه باشد.
این عضو هیأت دولت ، با تأکید بر اینکه بندرامیرآباد با دارابودن قابلیت های الکترونیکی ، باید از بندری اقتصادی به بندری اقتصادی الکترونیکی تبدیل شود ابراز امیدواری کرد بندرامیرآباد به عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی شمال کشور در جنگ اقتصادی بی سابقه ای که بر کشور تحمیل شد بازوی توانمند اقتصاد کشور عمل نماید.
در ادامه این دیدار مدیر بنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد ضمن خیرمقدم به وزیر اقتصاد و امور دارایی و مدیران اقتصادی استان به تبیین برنامه ها و اهداف این بندر در سال جاری پرداخت.
مهندس سیاوش رضوانی بندرامیرآباد را به عنوان بندر ثبت رکوردهای بی نظیر معرفی کرد که توانست در سال گذشته و همچنین در سال جاری حد نصاب جدیدی را در میزان تخلیه و بارگیری کالا ، میزان تخلیه کالاهای ورودی و تعداد کشتی های ورودی به بندر ثبت نماید.
وی میزان نخلیه وبارگیری کالا در سال جاری را بیش از ۹۴۳ هزار تن عنوان کرد که توانست در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با رشد ۴۲ درصدی ، سهم ۶۸ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در شمال کشور را در همین مدت از آن خودکند.
مدیر بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر در پایان با بیان اینکه بندرامیرآباد در سال ۹۷ در میان بنادر شمالی کشور موفق عمل کرده است خاطرنشان کرد سهم ۶۴ درصدی در تخلیه و بارگیری ، ۶۱ درصدی در صادرات و ۷۲ درصدی در تخلیه غلات تنها بخشی از این موفقیت ها به شمار می آید.
46
نظر شما