مسیری که باید طی چهار سال اخیر بارها و بارها طی می شد، اما نشد و حالا جناب رئیس، در روزهایی که دیگر رئیس نیست کاری را انجام می دهد که در دوران ریاستش، توفیق چندانی در انجامش نداشت.
اشکالی هم ندارد البته. آن روزها که مدرسه می رفتیم، نزدیک به امتحانات همیشه معلم می گفت برای جبران هرگز دیر نیست! و این جمله در تمام مراحل زندگی خیلی از ما آدم ها، دائم در حال تکرار است؛ برای دانشگاه رفتن، برای ازدواج کردن، برای شاغل شدن، برای صله رحم، برای کتاب خواندن، برای اجتماعی تر شدن و حتی برای تبدیل شدن به یک رئیس خوب. اصلا رمانی داریم با عنوان «هیچ وقت دیر نیست» به قلم مهسا زهیری. داستان این رمان پیرامون تلاش های شخصیت زن داستان است در جهت جبران کردن اشتباهات گذشته اش. (اینکه موفق بود یا نه را نمی گویم تا اسپویل نشود!). اما به هر حال گاهی هم برای جبران دیر می شود!
توصیه ای داریم دوستانه و برادرانه برای نامزدهای ریاست فدراسیون وزنه برداری. آقایان! اگر رئیس شدید طوری رفتار نکنید که چهار سال بعد، دم انتخابات، برای رای جمع کردن نیاز به سفر استانی داشته باشید. اگر وعدهای دادید به هیات های استانی، مو به مو انجامش دهید. اگر صحبت از جذب اسپانسر کردید و اگر قرار است به زیر ساختها توجه شود، حتما این کارها را عملیاتی کنید. اگر قرار به استعدادیابیست، برایش برنامه مدون داشته باشید و آن را خلاصه نکنید به چند طرح دست و پاشکسته در سال آخر ریاست. باور کنید اگر به هیات های استانی توجه کنید و اگر در مسیر توسعه وزنه برداری در شهرها و شهرتان های مختلف قدم بردارید، دیگر نیاز نیست بعد از چهار سال ریاست، به فکر سفر استانی باشید تا «با من بمیرم، تو بمیری» دنبال راضی کردن اعضای مجمع باشید برای رای گرفتن. فراموش نکنید اعضای مجمع معمولا فقط یک بار فریب وعده ها را می خورند و بعد از آن، فقط این عملکرد خوب آدمهاست که برایشان اعتبار می آورد.
251 251
نظر شما