شرکت ۶۰ درصد دانش‌آموزان لرستانی در گروه علوم تجربی/ تاکید بر برنامه‌ریزی جامع آموزش و پرورش

استاندار لرستان در شورای آموزش و پرورش استان گفت: آموزش و پرورش برنامه‌ جامعی برای بهبود رتبه کنکور و نمرات کتبی نهایی داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،دکتر سید موسی خادمی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: یکی از مشکلات ما در آزمون سراسری ترکیب افرادی هستند که در گروه‌های مختلف آموزشی شرکت می‌کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد دانش‌آموزان لرستانی در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت می‌کنند، افزود: در همین راستا گروه‌های دیگر دچار مشکل شده و از طرفی شرکت کنندگان با توجه به محدودیت پذیرش در این گروه نیز آسیب می‌بینند.
کاهش ۱۰ درصدی شرکت کنندگان علوم تجربی
استاندار لرستان با اشاره به برنامه‌ای که سال قبل در استان در این راستا شروع شده است، بیان کرد: یکی از آثار آن کاهش ۱۰ درصدی شرکت کنندگان علوم تجربی نسبت به سال قبل بود.
وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان سایر حوزه‌ها مانند زبان خارجه، هنر، علوم انسانی و ریاضی فیزیک نیز افزایش یافته است اما هنوز به آنچه که باید باشد فاصله دارد.
دکتر خادمی خاطرنشان کرد: هم اکنون رتبه آموزشی ما در امتحانات کتبی نهایی ۳۲ است که ضعیف هستیم و باید برنامه‌ریزی کنیم تا این وضعیت کنترل شود.
استاندار لرستان با بیان اینکه کنکور معیاری اثرگذار در کشور محسوب می‌شود، افزود: این آزمون می‌تواند یک معیار در نظر گرفته شود و باید در این رابطه هدف‌گذاری‌هایمان را انجام دهیم.
مدیریت ارشد لرستان با بیان اینکه نکته دیگری که در جلسه مطرح شد این‌ بود که چرا درصد شرکت‌کنندگان در سایر رشته‌ها بالاست، اشاره کرد و گفت: در کشور بسیاری از دانش‌آموزان را از طریق هدایت آنها به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای از کنکور خارج کرده و بدون آزمون وارد دانشگاه می‌شوند.
۲۵ درصد دانش‌آموزان در حوزه فنی و حرفه‌ای هستند
وی افزود در استان ۲۵ درصد دانش‌آموزان در حوزه فنی و حرفه‌ای هستند که این میانگین در کشور نزدیک به ۴۰ درصد است و قرار شد برنامه ریزی شود تا بتوانیم هدایت تحصیلی را به سمت آموزش فنی و حرفه‌ای بیشتر کنیم وی لازمه این کار را تجهیز هنرستان‌ها و فرهنگ‌سازی در این زمینه دانست.
استاندار لرستان به رتبه نامناسب کنکور در کشور و معدل نمرات کتبی نهایی اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش باید برنامه جامعی را در جلسه بعد ارائه ‌دهد.
مقام عالی‌رتبه استان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: تاکنون در بحث سیل به کارهای زیرساختی هیچ دستگاهی پولی داده نشده و فقط در حوزه مسکن و کشاورزی که کمک به افراد خصوصی محسوب می‌شود اعتبار داده شده است.
وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌ها مانند برق، راهداری، آب و فاضلاب اعتبارات و امکانات داخلی، مشکلات خود را به صورت موقت حل کرده‌اند، تصریح کرد: شهرداری‌ها نیز باید کارهای اولیه را انجام دهند.
دکتر خادمی بیان کرد: ما نیز پیگیر هستیم که در هیئت دولت این اعتبارات تصویب شود، در این صورت اعتبارات برای عمران شهری درنظر خواهیم گرفت.
شهرداری‌ها باید کارهای موقتی و مشکلات فوری مردم را حل کنند
وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها باید کارهای موقتی و مشکلات فوری مردم را حل کنند، افزود: آنچه که دولت به شهرداری‌ها می دهد به عنوان کمک تعریف شده است و این سازمان باید از درآمدهای حاصل خود کارها را انجام دهد هرچند شهرداری‌ها ضعیف هستند و این ضعف بیشتر داخلی و به دلیل هزینه‌های اضافی و جذب نیروهای مازاد است.
۴۶
کد خبر 1272580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار