دکتر دنیس والش استاد دانشگاه ناتینگهام در این باره گفت: درد زایمان سبب میشود روند تولد نوزاد در بدن تنظیم شده و شکل طبیعی خود را طی کند.
علاوه بر این این درد کمک میکند ارتباط مادر و فرزند از همان لحظههای اولیه تولد کودک تقویت شده و مادر برای پذیرش مسئولیت مادری خود آماده شود.
اما آمارها نشان میدهد میزان مصرف مسکنها در هنگام زایمان در بیمارستانها روبه افزایش است.
بر اساس گزارشهای ارائه شده میزان مصرف مسکنها در هنگام ازدواج در طی بیست سال گذشته افزایش داشته است و با وجود این که امروزه دانشمندان راههای جایگزینی برای کاهش درد زایمان پیشنهاد کردهاند هنوز هم استفاده از این روشها طرفدار زیادی ندارد.
او گفت: درد زایمان تأثیرات روانی مثبتی بر روی مادر دارد و او را برای مادر بودن آماده میکند. همچنین بدن در حین زایمان مادهای به نام اندورفی آزاد میکند که میزان درد را کاهش میدهد.
دکتر والش گفت: ما اطلاع چندانی از اثرات جانبی مصرف این مسکنها در دست نداریم و اگر میزان مصرف این داروها همچنان افزایش پیدا کند ممکن است در آینده شاهد عوارض سوء آن باشیم.
یکی از نگرانیهای ما این است که بیمارستانها نیز زنان را برای استفاده از این مسکنها تشویق میکنند و سهم زیادی در رشد مصرف این داروها بازی میکنند.
آمارها نشان میدهد درصد زنانی که از سال 1989 تا 1990 مسکن مصرف کردند از 17 درصد به 33 درصد در سال 2007 تا 2008 افزایش پیدا کرده است.
در حال حاضر روشهای دیگری مانند هیپنوتیزم، یوگا، ماساژ و همچنین تولد در آب برای کاهش درد زایمان پیشنهاد میشود.
دکتر مگی بلات مشاور زایمان در کالج لندن نیز تأیید کرد که درد زایمان تأثیر روانی زیادی روی مادر دارد و برای کاهش درد میتوان از روشهای طبیعی برای کاهش درد استفاده کرد.
او در ادامه گفت: البته بعضی از زایمانها بسیار پیچیده هستند و در این موارد معمولاً مصرف این مسکنها رواج دارد اما با این وجود باز هم میتوان برای کاهش درد از روشهای طبیعی استفاده کرد.
آماده کردن مادر از لحاظ روانی برای زایمان نیز میتواند بسیار مفید بوده و ترس آنها را کاهش دهد.
ما باید این موضوع را درک کنیم که درد زایمان با دردهایی مانند شکستن پا بسیار متفاوت است و برای هر زن نسبت به دیگری تفاوت دارد.
BBC / 13 جولای
درد زایمان سبب میشود روند تولد نوزاد در بدن تنظیم شده و شکل طبیعی خود را طی کند.
کد خبر 12765
نظر شما