۰ نفر
۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۱

فارس نوشت: میانگین ساعت کاری کارگاه‌های طلاسازی کشور در 5 سال گذشته 12 ساعت بوده که اکنون به 6 ساعت رسیده است.

عبادالله محمدولی، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران در خصوص ورود طلای وارداتی غیر قانونی به سایت اتحادیه کشور گفت: میانگین ساعات کاری کارگاه‌های طلاسازی کشور در 5 سال گذشته 12 ساعت بوده که اکنون به 6 ساعت رسیده است. همچنین 270 هزار نفر کارگر و کارفرمای شاغل در صنعت طلا و جواهر به نصف کاهش یافته است که همگی نشان از گستردگی ورود طلای قاچاق به بازار دارد.
وی افزود: مشاهدات ما در ویترین طلا فروشی‌ها در بازار نشان می‌دهد که آنها به نمایشگاه طلاهای خارجی قاچاق تبدیل شده‌اند و برآورد می‌کنیم 70 درصد طلاهای موجود در بازار قاچاق باشند.
وی اظهار داشت: مصرف مصنوعات طلا و جواهر کشور روزانه یک تن است که 70 درصد از این رقم، قاچاق خارجی است.
محمدولی تصریح کرد: پدیده جدیدی که در بازار طلا و جواهر مشاهده می‌شود، این است که در داخل برخی از این مصنوعات سنگ‌های رنگی تقلبی به جای سنگ‌های قیمتی یاقوت و زمرد وجود دارد.
وی افزود: این جواهرات به اصطلاح مرصع کاری شده‌اند و الان به نوعی مدبازار است اما در میان سنگ‌های به کار رفته در این جواهرات قاچاق خارجی، سنگ‌های تقلبی وجود دارد و مردم نیز آن را می‌خرند و متوجه نمی‌شوند.
به گفته محمدولی، تولید کنندگان سعی دارند با ارتقای فناوری ساخت و با توجه به سلیقه مردم، جلوی ورود طلای قاچاق خارجی به بازار را بگیرند، اما می‌گوییم که ضرر استفاده از مصنوعات سرانجام به مردم و تولیدکنندگان وارد می‌آید.

/32

کد خبر 128654

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین